Τα flats που αγαπούν (τώρα) τα it girls!

Είναι η εποχή που κάνουμε restart στο προσωπικό μας στιλ. Είναι η εποχή που αναζητούμε νέα φθινοπωρινά must-have τα οποία θα ανανεώσουν γκαρνταρόμπα και διάθεση. Τρανό παράδειγμα; Τα flat παπούτσια, τα οποία με λίγες κινήσεις αναβαθμίζουν κάθε πιθανό look, όλες τις ώρες της ημέρας. Ψάξαμε και βρήκαμε τις τελευταίες στιλιστικές εμμονές των it girls και σας παρουσιάζουμε τα αγαπημένα τους flats!

  • Anouk Yve

Η fashionista που αγαπάει το μίνιμαλ ντύσιμο όσο καμία άλλη, αυτή την εποχή δεν αποχωρίζεται από το καθημερινό street style, τις κλασικές μαύρες μπαλαρίνες. Είναι cute και συνάμα κομψές, είναι basic και συγχρόνως το ‘’κλειδί’’ για ένα απλό αλλά chic ντύσιμο.

       @ANOUKYVE
  • Elsa Hosk

    Το πανέμορφο μοντέλο – που πρόσφατα έχει γίνει μαμά – τελευταία στοχεύει στην άνεση και στο super comfy style. Γι΄ αυτό τον λόγο άλλωστε δεν λέει όχι στα chunky loafers. Αποτελούν μια κλασική επιλογή, αρκεί να ξέρεις πώς και με ποια outfit να τα αναδείξεις. Και η Elsa φαίνεται να ξέρει…

@HOSKELSA
  • Alexa Chung

 Στοιχηματίζουμε πως η συλλογή παπουτσιών που έχει η Alexa Chung στο σπίτι της είναι αρκετά μεγάλη. Αλλά σε αυτό που ποντάρουμε με κλειστά μάτια, είναι ότι τα flat παπούτσια της θα είναι σαφώς περισσότερα. Αυτή την περίοδο, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα loafers – στα κλασικά όμως – και η αλήθεια είναι ότι ταιριάζουν υπέροχα με το σχεδόν total black σύνολο.

@ALEXACHUNG
  • Chiara Ferragni

Η Chiara έχει δείξει την τεράστια αγάπη που έχει για τα flats. Απόδειξη; Στη συλλογή που η ίδια σχεδιάζει, πρωταγωνιστούν με κάθε πιθανό τρόπο ενώ το logo της πάντα ξεχωρίζει. Τις τελευταίες εβδομάδες δηλώνει μεγάλη φαν των chunky loafers και πάντα τα συνδυάζει με ιδιαίτερα καλσόν.

@CHIARAFERRAGNI
Last but not least…
  • Grece Ghanem

Σπάνια αποχωρίζεται τα ψηλοτάκουνα, αλλά όταν το κάνει μας αρέσει πολύ. Είναι κομψή, εντυπωσιακή και τις τελευταίες ημέρες επενδύει στα sneakers. Σε εκείνα τα αθλητικά παπούτσια που γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι κάθε μονοχρωματικού look ή και όχι.

@GRECEGHANEM

Featured image:  @chiaraferragni / instagram

You may also like