Τα Must για αποδράσεις στο χιόνι

snow2Κακά τα ψέματα..μπορεί οι μέρες μας να είναι ηλιόλουστες, αλλά είμαστε στην “καρδιά” του χειμώνα. Το χιόνι, στα βουνά, φρέσκο, (σχεδόν) απάτητο. Είτε λοιπόν, ήδη, διασχίζετε μία κατάλευκη πλαγιά (πάντα με προσοχή, βλ. Schumacher και Merkel), είτε σχεδιάζετε μια μικρή απόδραση σε κάποιο κοντινό χιονισμένο προορισμό, είτε τέλος ανήκετε σ’αυτούς που απολαμβάνουν το κρύο της πόλης,το παρακάτω άρθρο σας αφορά. Η εποχή και το κλίμα, μας καλούν να κάνουμε μια αναζήτηση στην ντουλάπα μας και να βρούμε τα κομμάτια που κρίνονται απαραίτητα για να ντυθούμε στυλάτα και ταυτόχρονα ζεστά όπου κι αν βρισκόμαστε.

Φυσικά εμείς σας παρουσιάζουμε κάποια από τα βασικά στοιχεία κομψότητας που είδαμε στους μεγάλους οίκους μόδας, παρόλα αυτά, εσείς θα δείτε τι διαθέτετε και πως μπορείτε να κάνετε υπέροχους, ζεστούς, χειμωνιάτικους συνδυασμούς.
snow3

Από τα Chanel πέδιλα του ski μέχρι τα γούνινα αξεσουάρ και σκουφάκια, τα must-have στοιχεία αυτής της σεζόν θα σας μεταμορφώσουν σε αμαζόνα του χειμωνιάτικου στυλ. Φυσικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι αναφερόμαστε σε ένδυση για το σκι αλλά και σε μοναδικά, ευφάνταστα après-ski κομμάτια.

snow4

Ξεκινώντας, η επιτομή της ένδυσης για το σκι είναι το σωστό, άνετο παντελόνι αφού τα πόδια αποτελούν την κινητήριο δύναμη για το συγκεκριμένο άθλημα/hobby. Το παντελόνι του σκι, θα πρέπει να είναι εφαρμοστό, άνετο και ισοθερμικό . Η πρότασή μας: ένα υπέροχο λευκό παντελόνι Fendi που ξεκινά από ψηλά στη μέση και αγκαλιάζει το σώμα, διατηρώντας το στην κατάλληλη θερμοκρασία. Το top σας θα πρέπει να είναι ένα πουλόβερ και ένα πουπουλένιο μπουφάν χωρίς μεγάλο όγκο για να διευκολύνει τις κινήσεις σας κατά τη διάρκεια του σκι, κάτι σαν το Peter Pilotto με τα γεωμετρικά, παιχνιαδιάρικα μοτίβα.

snow10

Μην ξεχάσετε, τα γυαλιά σας, κατά προτίμηση, με καθρέπτες που ήταν fashion trend για τη χρονιά που μας πέρασε, γιατί ο ήλιος στο βουνό έχει «κοφτερά δόντια». Απαραίτητο κρίνεται και ένα μαλακό, κασκόλ που θα φοράτε στο λαιμό για στυλ και προστασία από τον ψυχρό αέρα κατά την κίνηση. Τέλος, ύμνος στη κομψότητα, δεν είναι σίγουρα οι Moon Boots. Παρόλα αυτά πολλοί γνωστοί οίκοι έχουν κάνει αξιέπαινες προσπάθειες για να τις αγαπήσουμε. Μην τις αμελήσετε! Βουνό χωρίς καπιτονέ Moon Boots, είναι σαν το σκι χωρίς χιόνι!

Το σύνολο, φυσικά, αλλάζει όταν θα καθίσετε στο ξύλινο chalet μετά από μια κουραστική μέρα στις πλαγιές. Τα Après Ski, items απογειώνουν το στυλ σας! Για φέτος, δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο (και τίποτα καλύτερο) από τα exclusive σύνολα Aprés-Ski που φέρουν την υπογραφή της ταλαντούχας, Ελληνίδας, Μαίρης Κατράντζου-Mary Katrantzou– σε συνεργασία με τα πουπουλένια Moncler. Τα “Moncler M” έχουν γίνει, φέτος, εμμονή στα πιο chic chalets .

snow6

Επιλέγουμε ένα ισοθερμικό παντελόνι Moncler για την ολοκλήρωση του outfit και για να μπορείτε να κάνετε άνετες βόλτες στα χιονισμένα χωριουδάκια με απαράμιλλο -Après Ski, – στυλ. Το σύνολο απογειώνουν, οι συνδυασμοί διαφόρων κλασσικών υφασμάτων, όπως γούνα σε σκούφο ή καπέλο και το δέρμα, σε γάντια ή σε μια λεπτή ζώνη που μπορείτε να επιλέξετε.

Μια τελευταία αλλά σημαντική πινελιά είναι η τσάντα. Οι γυναίκες δεν πάμε πουθενά χωρίς την τσάντα μας και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι άρτια εναρμονισμένη με το «λευκό» κλίμα. Μια Fendi με συνθετική γούνα, με διάφορα μοτίβα και λεπτομέρειες είναι η απόλυτη επιλογή. Να θυμάστε ότι το χειμωνιάτικο look πρέπει να εκπέμπει ζεστασιά και κομψότητα.

Τέλος, επενδύστε σε κομμάτια που αντανακλούν τις τάσεις της εποχής για να κάνετε την εμφάνισή σας στο βουνό ένα πραγματικό “statement”.

snow8

Κλείνοντας, όπου και να βρεθείτε, απολαύστε χειμωνιάτικες στιγμές γεμάτες στυλ! Μην περιορίζεστε… η μόδα και οι συνδυασμοί δεν θέλουν υπερβολή και φραγμούς!

Καλές εξορμήσεις!

You may also like