7 πράγματα που θα ήθελαν οι άνδρες να γνωρίζουμε ως γυναίκες

Ο κωμικός Dane Cook δεν είναι απλά αστείος και σέξυ. Μας δίνει τη δική του πλευρά για να καταννοήσουμε τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό τον ανδρών…

1. Όλοι οι άνδρες θέλουν αυτό το δώρο
Το μικρό αγόρι μέσα σε όλους τους άνδρες πάντα αγαπούν κάτι που είναι σχετικό με video game. Επίσης, μια φίλη μου πήρε μια καταπληκτική vintage καρέκλα. Μού είπε χαρακτηριστικά, “Από εδώ θα “χτίσεις” την καριέρα σου” . Το είχε ψάξει και ήταν ένα προσωπικό δώρο, δεν ήταν κάτι που βρέθηκε μπροστά της και το πήρε.

2. Πιστεύουν στην αγάπη (ή τουλάχιστον, στον πόθο) με την πρώτη ματιά
Κάποτε είχα μία παθιασμένη ρομαντική ιστορία, ενώ ήμουν σε περιοδεία. Υπήρξε ένα κορίτσι στην παράσταση και είχα μια έλξη για αυτή από τη στιγμή που την είδα στη σκηνή. Δεν είναι ότι ήταν απλώς ελκυστική. Υπήρχε μια αύρα.Τα είχα παίξει. Νιώθαμε σαν να ήμασταν σε speed dating. Ξέραμε ότι θα τελειώσει, αλλά παρόλα αυτά τελίωσε με ένα φιλί

3. Μια γυναίκα που είναι ανεξάρτητη είναι τόσο σέξι
Ήμουν σε σχέσεις που είχαν στερέψει από ζωτικότητα και ήμουν αυτός που τις κρατούσα σε εγρήγορση και την έκανα συναρπαστική. Αυτό με ξενέρωνε τελείως. Με εκστασιάζει όταν μία γυναίκα έχει τη δική της ιστορία και κάθε φορά έχει κάτι καινούργιο να πει και είναι πάνω από όλα ανεξάρτητη.

4. Έχουμε κι εμείς ανάγκη από ρομαντισμό.
Η αλήθεια να λέγεται, μερικές από τις αγαπημένες μας στιγμές είναι όταν μας λέτε, «έχω κλείσει ένα δείπνο για μας. Σε ένα εστιατόριο κοντά στην παραλία. Με κεριά.” Δεν πρόκειται να καυχηθούμε γι’αυτό και κάποιοι μπορεί να μας πουν ξενέρωτους, αλλά μας αρέσει πραγματικά.

5. Κάνετε αυτό όταν κλαίνε
Εδώ είναι η μεγάλη αποκάλυψη: όταν ο αγαπημένος σας σας κλαίει (και ναι, όλοι οι άνδρες κλαίνε), να του δώσετε σοκολάτα.

6. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μην μιλάτε όταν κάτι σας ενοχλεί
Πρέπει να μοιράζεστε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Μπορεί να σκεφτείτε, «Έχει ήδη τόσα πολλά στο μυαλό του, δεν θέλω να τον επιβαρύνω», αλλά αυτό δεν είναι καλό για μια σχέση.

Dane Cook

7. Ένα καλόγουστο αστείο είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε έναν άντρα
Τίποτα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να σπάσει ο πάγος από ένα πετυχημένο αστείο. Ακόμα κι δεν ακουστεί καλά, πάλι θα μας αρέσει. Στην πραγματικότητα,συνήθως δεν θέλετε να το πείτε και σωστά. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε την ευκαιρία να σας βοηθήσουμε και να σας κάνουμε να αισθανθείτε καλύτερα, κερνώντας σας ένα ποτό.

Πηγή: εδώ

You may also like