Τελευταίες θεατρικές παραστάσεις Σεπτεμβρίου….

Αυλαία ρίχνουν οι περισσότερες καλοκαιρινές παραστάσεις, ωστόσο ο Σεπτέμβριος επιφυλάσσει και πολύ δυνατές πρεμιέρες για τους λάτρεις του καλού θεάτρου.

Τελευταία παράσταση σήμερα για τις ‘Ορνιθες του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στο Δημοτικό Θέατρο του άλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής». Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί αναμένεται να μαγέψουν και σήμερα, στην αυλαία της επιτυχημένης περιοδείας τους, το κοινό που τους ακολουθεί πιστά σε κάθε υποκριτικό τους βήμα.

Ο Οιδίπους Τύραννος σε σηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνι, που τόσο πολύ συζητήθηκε φέτος το καλοκαίρι θα σημάνει το τέλος της περιοδείας του στο Θέατρο Πέτρας στις 24 Σεπτεμβρίου, με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και Αιμίλιο Χειλάκη. Ο Λιθουανός σκηνοθέτης επεχείρησε να αναδείξει τις κωμικές στιγμές της σοφόκλειας τραγωδίας, επιτρέποντας στους ηθοποιούς παράλληλα να συγκινήσουν ερμηνευτικά το κοινό.

Ο Αμφιτρυών σε σκηνοθεσία Λευτέρη Βογιατζή θα δώσει την τελευταία του παράσταση την Παρασκευή στις 21 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, ενώ συνεχίζει να καταπλήσσει με τον αξιόλογο θίασο αστέρων του θεάτρου που διαθέτει.

Μέχρι τις 23 του Σεπτέμβρη θα συνεχίσει να συγκινεί το κοινωνικό έργο Ένας κάποιος Παράδεισος με πρωταγωνιστή τον, αγαπημένο σε όλους, Παναγιώτη Πετράκη στο Θέατρο Μιχάλης Κακογιάννης. Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι λόγω των σκληρών σκηνών, η παράσταση είναι ακατάλληλη για άτομα κάτω των 18 ετών.

Το θέατρο όμως δεν τελειώνει εδώ! Λαμπερή πρεμιέρα έχουμε σήμερα 19 Σεπτεμβρίου στο Studio Μαυρομιχάλη στα Εξάρχεια, στη δραματοποιημένη νουβέλα του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι Μαρία Μπορίσοβα με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο ηθοποιό Νίκο Γεωργάκη σε σκηνοθεσία Α. Σιδηροπούλου.

You may also like