Τι “αποκαλύπτει” η ντουλάπα σου για σένα!, από την Γιάννα Σαλή

Black-Floor-Length-Column-One-Shoulder-Cross-Back-Celebrity-Dresses-With-Sequins-AppliqueΝαι το παραδεχόμαστε όλες ότι χρειαζόμαστε αρκετή ώρα για να ετοιμαστούμε. Πρέπει να φτιάξουμε τα μαλλιά μας, να συνδυάσουμε σωστά την μπλούζα με το παντελόνι και φυσικά να ταιριάζουν τα παπούτσια, τσάντα και οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ διαλέξουμε. Συνήθως  θέλουμε να είμαστε περιποιημένες, ακόμα κι αν δεν θέλουμε να φαινόμαστε “στην τρίχα”. Βέβαια η κάθε μία έχει το δικό της προσωπικό γούστο, όμως έχετε παρατηρήσει ποτέ γιατί διαλέγουμε πάντα  συγκεκριμένα χρώματα; Μήπως κάτι θέλουν να μας πουν;

Ας τα πάρουμε απ’ την αρχή:

ΜΑΥΡΟ:

Το αυστηρό μαύρο που διαλέγεις να φορέσεις δημιουργεί την εντύπωση ότι είσαι μία δυναμική και σίγουρη γυναίκα για τον εαυτό της. Συνήθως οι άντρες έλκονται από ένα απλό, λιτό  μαύρο ντύσιμο, που από μόνο του αποπνέει ένα μυστήριο.

ΚΟΚΚΙΝΟ:

Ένα χρώμα του πάθους και της αγάπης. Η γυναίκα αυτομάτως με το κόκκινο χρώμα και τις αποχρώσεις του νιώθει sexy με τόνους αυτοπεποίθησης. Η πλειοψηφία των αρσενικών δήλωσε ότι τους αρέσει μία γυναίκα με κόκκινο φόρεμα (και όχι outfit) και ειδικά  χωρίς πολλές υπερβολές.

ΠΡΑΣΙΝΟ:

Με το χαρούμενο πράσινο δείχνεις τόσο χαλαρή και ξέγνοιαστη όμως ταυτόχρονα ευτυχισμένη και πολύ δραστήρια. Οι άντρες για αυτό το χρώμα μας είπαν ότι “πρέπει να το φορά σίγουρα μία γυναίκα που είναι γεννημένη για την περιπέτεια!!!”

Eb1wuAq9F4tl

 

ΜΠΛΕ:

Το ονειρεμένο μπλε δείχνει με την σειρά του μία ανοιχτή και καλόκαρδη γυναίκα. Ο αντρικός πληθυσμός δήλωσε ότι το μπλε και το γαλάζιο τους εμπνέει εμπιστοσύνη, συμπόνια και σιγουριά.

ΡΟΖ:

Το παραμυθένιο ροζ δείχνει από μόνο του την γυναίκα πιο ευαίσθητη και ρομαντική περιμένοντας τον “γαλάζιο πρίγκιπα” του παραμυθιού. Οι άντρες είπαν χαρακτηριστικά ότι “οι γυναίκες με ροζ ρούχα είναι πιο ευαίσθητες και γλυκές όμως αυτό το χρώμα μας απωθεί λίγο”!

ΚΙΤΡΙΝΟ:

Το συναρπαστικό κίτρινο δείχνει την γυναίκα παρορμητική και ανυπόμονη. Οι άντρες όμως έχουν διαφορετική άποψη: “Συνήθως δεν βλέπουμε γυναίκες με κίτρινα ρούχα ή αξεσουάρ όμως τις θεωρούμε άκρως διασκεδαστικές και χωρίς ταμπού.”

xuiJBsaPJrHl

Συχνά όταν ανοίγουμε την ντουλάπα μας, δεν ξέρουμε ποτέ τι θα βάλουμε και πως θα φαινόμαστε στους γύρω μας. Μην ξεχνάτε η ψυχολογία επηρεάζει το ντύσιμό μας καθημερινά ακόμα και αν δεν  το καταλαβαίνουμε.  Όμως μετά από αυτό το άρθρο ίσως να σκεφτούμε καλύτερα τι θα φορέσουμε ιδίως για το χριστουγεννιάτικο και το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.!!!!

Περισσότερα για τη Γιάννα Σαλή, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like