Τι είδαμε και ξεχωρίσαμε στις Χρυσές Σφαίρες

Να σηκώσουν το χέρι τους, όσοι ανυπομονούν για τις Χρυσές Σφαίρες, μόνο και μόνο για να δουν τις εμφανίσεις που επέλεξαν οι αγαπημένοι τους σταρ.

Ok, μην μας παρεξηγείτε, θέλουμε πολύ να τα παρακολουθήσουμε και να δούμε τους νικητές αλλά και τις υποψηφιότητες, μιας και είναι κάτι παραπάνω από οιωνοί των Όσκαρ, αλλά τι να κάνουμε; Είμαστε γυναίκες. Και οι εμφανίσεις στο red carpet, είναι η κρυφή μας (καλά όχι και τόσο κρυφή) αδυναμία. Γιατί όλο αυτό ξέρετε, είναι και κάπως ιεροτελεστικό. Βάζουμε τις πιο χουχουλιάρικες πυτζάμες, παίρνουμε θέση το καναπέ εφοδιασμένες με όλα τα είδη πρώτης ανάγκης, τσάι, σνακ κ.τ.λ. και περιμένουμε να ξεκινήσει η άφιξη των celebrities. Για να χορτάσει και εμάς το μάτι μας λίγη χλιδή, βρε παιδί μου. Καταλαβαίνετε. Και κάπως έτσι, φτάνουμε στο σήμερα που πλέον μπορούμε να πούμε με σιγουριά ποιες εμφανίσεις εμείς ξεχωρίσαμε.

1. Η Lili Reinhart με μονοχρωματικό smoky eye σε χρώμα κόκκινο-καφέ μας ξετρέλανε. Απλό αλλά καθόλου απέριττο, τράβηξε το βλέμμα μας όσο έπρεπε.

2. Dakota αγάπη μου. Η Fanning βγαλμένη από παραμύθι με ένα silk updo και γυαλιστερό look σε ψυχρούς τόνους, που απλώς τόνισε τα υπέροχα μάτια της, συνδυάζοντάς το με κόκκινο (περίπου) κραγιόν. Go girl!

3. Δυστυχώς, δεν ξέραμε ποια ακριβώς ήταν η Lucy Boynton, αλλά τη γκουγκλάραμε και ιδού. Η πρωταγωνίστρια του Bohemian Rhapsody είναι η καινούργια μας αγαπημένη και η συγκεκριμένη της εμφάνιση την έβαλε στο στόχαστρό μας για τις μελλοντικές εμφανίσεις. Εμπνευσμένη από Twiggy, η εμφάνισή της τόνιζε τα γατίσια μάτια της με διπλή γραμμή σκιάς σε κόγχη και κάτω βλέφαρο με έξτρα δόσεις μάσκαρα. Το λατρέψαμε!!!

4. Camilla Belle ή αλλιώς OMG. Με wet look και σμαραγδί σκιά, μπορούμε να πούμε πως τράβηξε τα βλέμματα των πάντων δημιουργώντας το πιο έντονο look της βραδιάς (μακράν). Το συνδύασε με κρεμώδες ροζ ρουζ και ροζ σατινέ κραγιόν.

5. Η Lady Gaga δεν αφήνει τίποτα στη τύχη. Πάρτε, για παράδειγμα, το κυριολεκτικά μονοχρωματικό look της, από την κορυφή μέχρι τα νύχια, το οποίο και καταγράφτηκε στα πρακτικά (όπως και ό,τι κάνει). Ευχαριστούμε την μακιγιέρ της Sarah Tanno και τον κομμωτή της Frederic Aspiras γι’ αυτή τη στιγμή.

You may also like