Τι επιφυλάσσει το 2016 για κάθε ζώδιο, από τη Χρ. Θεοχάρη

Τι επιφυλάσσει η χρονιά του κόκκινου Πιθήκου της Φωτιάς, σύμφωνα με το Κινέζικο Ωροσκόπιο, για κάθε ζώδιο; Ας δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο για το 2016…

ΚΡΙΟΣ

Με τον Δία στο 6ο σπίτι σας, της καθημερινής εργασίας και στον άξονα δουλειάς/υγείας τώρα είναι η ώρα να επενδύσετε σε μακρόχρονα πλάνα που αφορούν την καριέρα σας, χτίζοντας βήμα-βήμα το επαγγελματικό σας προφίλ, ενώ ο Δίας στο Ζυγό από τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς θα σας ανταμείψει πολύ είτε στο κομμάτι του/της συντρόφου είτε σε κάθε πιθανή συνεργασία, ή και στα δυο. Με Κρόνο στον φιλικό σας Τοξότη, τα πλάνα σας καρποφορούν, αργά αλλά σταθερά, ενώ ο Ουρανός στο ζώδιό σας θα σας δώσει την ώθηση και το δυναμισμό που χρειάζεστε, όταν χάνετε το κουράγιο σας. Προσοχή στην δεύτερη Έκλειψη του Μαρτίου (24/3) που επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, γιατί οι σχέσεις σας-κάθε είδους- θα δοκιμαστούν πολύ, ενώ ο Άρης όσο είναι στον Σκορπιό πιέζει και εκρήγνυται.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Δία στην φιλική και υποστηρικτική Παρθένο, δεν μπορεί παρά να έχετε ζήσει καλές στιγμές με έρωτα και φλερτ, ενώ η δημιουργικότητά σας βρίσκεται σε μεγάλη άνοδο. Με τον Ουρανό στον 12ο σας οίκο του υποσυνείδητου και των εχθρών, δεν αποκλείεται να βρείτε μπροστά σας ανθρώπους με τους οποίους έχετε παλιά καρμικά χρέη, ή να βγουν πολλά άλυτα θέματα που βρίσκονται βαθιά θαμμένα μέσα σας. Ο Άρης από τον Σκορπιό για ένα μεγάλο διάστημα, σας πιέζει πολύ στο θέμα των σχέσεων, εφόσον οι εντάσεις, οι συγκρούσεις αλλά και οι αποχωρήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι. Η χρονιά επιτάσσει ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά, ενώ πρέπει να θυμηθείτε περισσότερο την υπομονή σας και όχι τον εγωισμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Κρόνο να σας πιέζει ασφυκτικά, ειδικά τους γεννημένους το δεύτερο και τρίο δεκαήμερο, οι σχέσεις σας μπορεί να πάρουν φωτιά ή να διαλυθούν τελείως. Υποστηρικτικός ο Ουρανός από τον 11ο σας σπίτι των φίλων και των ομάδων, που σημαίνει ότι λαμβάνετε χείρα βοηθείας από εκεί που δεν το περιμένετε . Ο Δίας από την Παρθένο σας χαρίζει στιγμές γαλήνης και στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ δεν αποκλείονται και αλλαγές στον τόπο κατοικίας, ή και αγοραπωλησίες. Η επαγγελματική ζωή σας προσφέρει επίσης τροφή για σκέψη και ευκαιρίες για ανακατατάξεις και αλλαγές σε συνεργάτες ή συνεργασίες, ενώ ο Άρης από τον Τοξότη για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα της άνοιξης και του καλοκαιριού, αναμοχλεύει τις όποιες εντάσεις και ρήξεις που είχατε προσπαθήσει να επιδιορθώσετε και τις φέρνει στην επιφάνεια. Εκεί κάποιες σχέσεις μπορεί να λήξουν οριστικά, μόνο όμως επειδή πρέπει.

07fd9a3b308553239c91be99935d90ebΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Δία στην Παρθένο να σου κάνει ένα ωραίο εξάγωνο και να «λουστράρει» ακόμη πιο πολύ τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και τα ταλέντα σου στο γράψιμο ή  την διδασκαλία αλλά και ανοίγει δρόμους για σχέσεις με το εξωτερικό, οι πιθανότητες για νέες συνεργασίες και ανθρώπους βοηθητικούς είναι καλύτερες και περισσότερες.Όμως ο Κρόνος από τον Τοξότη δεν μπορεί παρά να σε πιέσει στη δουλειά και στην καθημερινότητα που βιώνεις εκεί, ή που προσπαθείς να σταθεροποιήσεις, ενώ ο Ουρανός σε κάνει να μην σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου.Τα πράγματα δεν είναι εύκολα ούτε απλά, και ο συμβιβασμός είναι η μόνη λύση. Ο Άρης στον Σκορπιό σε βοηθάει να κυνηγήσεις ταλέντα και χόμπυ, ή το άλλο φύλο! Η δημιουργικότητα εκτινάσσεται, ενώ όταν αναδρομεί,η γκρίνια και η κυκλοθυμία-που σου είναι πολύ οικείες- επίσης!

ΛΕΩΝ

Με τον Κρόνο στον 5ο σου οίκο της διασκέδασης, των ερωτικών σχέσεων και της δημιουργικότητας, τα πράγματα είναι δεδομένα: σε κάποιο από όλα αυτά ζορίζεσαι ή καλείσαι να ενηλικιωθείς, ενώ δεν αποκλείεται να δεσμευτείς ή να δημιουργήσεις κάτι που θα σε χαρακτηρίζει για το υπόλοιπο της ζωής σου. Ο  Δίας ευτυχώς στο δεύτερο σου σπίτι ευνοεί πολύ την οικονομική σου άνοδο και ευμάρεια, με την προϋπόθεση ότι έχεις χτίσει με αργά προσεκτικά βήματα τις νέες αυτές προοπτικές, ενώ ανοίγουν πόρτες στην καριέρα σου. Η αυτοεκτίμησή σου επανέρχεται στα κανονικά της επίπεδα, μετά τη σφαλιάρα του Κρόνου από τον Σκορπιό. Ο Ουρανός σε προκαλεί να τολμήσεις να πετάξεις ψηλά, ενώ ο Άρης από το Σκορπιό βγάζει στην επιφάνεια δύσκολες καταστάσεις στο σπίτι, την οικογένεια, τα οικονομικά και σε καλεί να είσαι διαλλακτικός και όχι εύθικτος.

1ef3dbb87e43b3efce25469bfaa48050ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Δία από το καλοκαίρι στο ζώδιό σας, η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σας και σας έχει ήδη δείξει την εύνοιά της. Οι ευκαιρίες για επέκταση και  ανάπτυξη δεν θα λείψουν όλη τη χρονιά τόσο για τις συνεργασίες αλλά και τις στενές σας σχέσεις. Κάθε τι καινούριο ευνοείται. Όλα μπορούν να συμβούν, ενώ ο Κρόνος στον 4ο σας οίκο της οικογένειας, του παρελθόντος και των γονιών σας πιέζει πολύ να αναλάβετε βάρη και και υποχρεώσεις, τεστάροντας τις αντοχές σας εκεί.  Όμως εσείς χαμογελάτε, γιατί νιώθετε ότι τα προβλήματα λύνονται πιο εύκολα και ότι έχετε βοήθεια. Ο Ουρανός στον τομέα των κοινών οικονομικών με τον/την σύντροφο θα φέρει αναπάντεχες εξελίξεις εκεί, ενώ ο Άρης στον Τοξότη θα σε πιέσει και πάλι για αρκετό χρονικό διάστημα, μαζί με τον Κρόνο για να δεις καθαρά καταστάσεις με τους αγαπημένους σου ή το σπίτι που χρειάζονται επειγόντως «ξεσκόνισμα».

ΖΥΓΟΣ

Με τον Κρόνο στον Τοξότη από πέρυσι, οι ικανότητές σου στην επικοινωνία μπορούν βελτιωθούν σημαντικά, ή ο τομέας που έχει να κάνει με σπουδές, ταξίδια, διδασκαλία. Μαθαίνεις να εκφράζεσαι πιο ώριμα και καλύτερα, ξεκαθαρίζεις τις προθέσεις σου, αναλύεις με σωστό τρόπο τα πράγματα. Ο Δίας πάλι, ακόμη στην Παρθένο, θα σε βοηθήσει να ανοίξεις εκείνο το κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σε οδηγεί σε πνευματικές αναζητήσεις και όνειρα και φαντασιώσεις, και να γίνεις πιο συμπονετικός στους γύρω σου. Ο Ουρανός στον Κριό, δοκιμάζει με τρόπο βίαιο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ειδικά για τους Ζυγούς του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου, και κυρίως τις διαλύει ξαφνικά. Ο Άρης στο Σκορπιό δοκιμάζει αρκετά τις οικονομικές σου αντοχές και τη συνετή σου διαχείριση, ενώ όταν μπει στον Τοξότη, υπάρχει μια περίοδος έντονης κινητικότητα, διαπραγματεύσεων και ενίοτε επικίνδυνων μετακινήσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος στον Τοξότη στοχοποιεί τον τομέα των οικονομικών, της κάθε είδους ασφάλειας, αλλά και των προσωπικών αξιών σου. Εκεί είναι πιθανόν να βιώσεις δυσκολίες ή και μια έντονη κρίση, αν κάτι πρέπει να αλλάξει ή να μεταμορφωθεί. Η αυτοεκτίμηση και τα ταλέντα σου πρέπει να βγουν μπροστά, και με τον Δία στην Παρθένο να κάνει ένα ωραίο εξάγωνο, οι ελπίδες, οι προσδοκίες και οι μακροχρόνιοι στόχοι σου τώρα παίρνουν σάρκα και οστά, ενώ φίλοι και κοινωνικός περίγυρος σε βοηθάνε πολύ. Ο Ουρανός στον Κριό τεστάρει αντοχές στην καθημερινότητά σου, στην υγεία σου και στην εργασία, εκεί όπου χρειάζεται αντοχή και δράση-ενώ δεν αποκλείεται και μια αλλαγή στη δουλειά σου. Ο Άρης στο ζώδιο σου για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να σου δώσει δύναμη να κινήσεις τα πράγματα και από την άλλη να σε οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις, διαφωνίες και οριστικές ρήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον αυστηρό Κρόνο στο ζώδιό σου, ο περιορισμός και η υπομονή είναι λέξεις κλειδιά αυτής της περιόδου. Η ωριμότητα και η σοφία που φέρνει δεν σημαίνει ότι το μάθημα δεν κοστίζει ακριβά, αναλόγως με τα κενά που έχεις στην ύλη. Κάθε είδους σημαντική σχέση, επαγγελματική ή μη δοκιμάζεται γερά αυτή την περίοδο και φυσικά αν δεν περάσει το τεστ, διαλύεται ή αλλάζει εκ βάθρων. Άνθρωποι και συνεργάτες φεύγουν από τη ζωή σου και το κενό μπορεί να φαίνεται δυσαναπλήρωτο αλλά θα γεμίσει ξανά με τους σωστούς ανθρώπους. Ο Δίας στην Παρθένο ευτυχώς προμοτάρει το κομμάτι της αναγνώρισης, της καριέρας,  νέα επαγγελματικά μονοπάτια ανοίγονται ακόμη και στο εξωτερικό. Όλα δείχνουν θετικά. Ο Ουρανός σε κάνει πιο επαναστάτη, πιο δημιουργικό, πιο ανοιχτό σε ασυμβίβαστες καταστάσεις και ανθρώπους, ενώ ο Άρης στον Τοξότη θα σου δώσει δυναμισμό και αποφασιστικότητα για να απαιτήσεις όσα, επιτέλους, δικαιούσαι. Προσοχή στην φάση που είναι ανάδρομος για πιθανές παρεξηγήσεις.

490fcf2c6f1d44e3086faaa75644b5f2ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου και εφόσον είναι στο Τοξότη, επηρεάζει εκείνο το κομμάτι της ζωής σου που έχει σχέση με την τρέχουσα καθημερινότητα, τη δουλειά, αλλά και το βαθύτερο εκείνο σημείο μέσα σου, που ονειρεύεται και θέλει να αλλάξει, όσο επώδυνη και δύσκολη κι αν είναι η αλλαγή αυτή. Σκέφτεσαι, ανησυχείς, αναρωτιέσαι για τη ζωή σου, που θα αλλάξει ούτως ή άλλως από το τέλος του 2017 και μετά. Ο Δίας από την Παρθένο ευτυχώς σου δίνει ώθηση σε ό,τι έχει σχέση με τη μάθηση, το εξωτερικό, τις κάθε είδους αναζητήσεις, ενώ εκδόσεις, ταξίδια, νομικές υποθέσεις ευνοούνται σημαντικά. Ο Ουρανός από τον Κριό, ειδικά για εσάς του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου φέρνει μεγάλους κλυδωνισμούς στην οικογένεια και το σπίτι,  τόσο ως πυρήνας ζωής όσο και ως οίκημα, ενώ ο Άρης στον Σκορπιό ευνοεί πολύ νέες συνεργασίες ή δουλειές με φίλους και ομάδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί ο Κρόνος στον Τοξότη να είναι σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο, αλλά δεν έχει τόσο σημαντική επιρροή παρά μόνο στο κομμάτι των στόχων, των επιδιώξεων και της συλλογικής εργασίας. Εκεί που πρέπει να δώσεις την προσοχή σου είναι στις φιλικές σχέσεις και συνεργασίες, γενικότερα στις κάθε είδους σχέσεις, γιατί αυτές θα αναθεωρηθούν, θα αλλάξουν , θα γίνει ένα γενικότερο ξεσκαρτάρισμα . Ο Δίας στην Παρθένο σου δίνει αντοχές, σεξαπίλ και καλύτερες οικονομικές δοσοληψίες, αλλά σου εξασφαλίζει κιόλας βοήθεια από τρίτους, ακόμη και από τράπεζα για να πάρεις δάνειο. Ο Ουρανός στον Κριό, ειδικά για το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο σου, σε βοηθάει να εξελίξεις την επικοινωνία, τα ταξίδια και τις σπουδές γενικότερα ή να πάρεις αποφάσεις που αφορούν όλα αυτά, ενώ ο Άρης από τον Σκορπιό πιέζει για αρκετό καιρό την επαγγελματική σου ζωή, δημιουργώντας μέτωπα εκεί και καταστάσεις που πρέπει να επιλυθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Κρόνος στον Τοξότη σου δίνει ευκαιρίες για να εξελίξεις την καριέρα σου και το προφίλ σου γενικότερα, ενώ το στάτους σου είναι ξαφνικά πολύ σημαντικά για σένα. Η όποια αναγνώριση έρχεται μέσα από πολύ δουλειά, πίεση, υπομονή και ανάληψη ευθυνών, ενώ δεν αποκλείεται η καριέρα σου να υποστεί μια βαθιά κρίση ή μεγάλες αλλαγές γενικότερα. Ο Δίας στην Παρθένο έρχεται για να ευνοήσει κάθε είδους διαπροσωπική σχέση, να φέρει νέο σύντροφο, να ανοίξει πόρτες για δεσμεύσεις ή ακόμη και γάμο, ή σε απελευθερώνει με έναν χωρισμό που ήταν απαραίτητος. Ο Ουρανός στον Κριό δημιουργεί αναταράξεις στα οικονομικά σου, με διάφορα σκαμπανεβάσματα, ενώ ο Άρης στον Τοξότη για αρκετό καιρό σου δημιουργεί θέματα που πρέπει να επιλυθούν σε τομείς όπου χρειάζεται να κάνεις υποχωρήσεις, δηλαδή στα επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική ζωή, ειδικά σε καινούριες σχέσεις που δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμη και να αποφύγεις πάσι θυσία της παρεξηγήσεις κάθε είδους.

Περισσότερα για την Χριστίνα Θεοχάρη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like