Τι λένε για σας τα χρώματα που φοράτε!

Η ντουλάπα μου είναι γεμάτη με διάφορα χρώματα και σχέδια… Κάποτε ήταν σαν της “μαύρης χήρας”, αλλά το ξεπέρασα αυτό το στάδιο. Όμως έχετε σκεφτεί ποτέ τι σημαίνουν τα χρώματα των ρούχων που φοράτε; Μελέτες έχουν εξετάσει τις επιπτώσεις που έχουν τα χρώματα και τι ρόλο μπορούν να παίξουν στη διάθεση και την ενέργειά μας, αλλά και στο πώς επιδρούν στο περιβάλλον μας. Παρακάτω θα διαβάσετε για το τι σημαίνει αυτό που επιλέγετε να φορέσετε στη καθημερινή σας ζωή!

ddcb12d78d4398959dd55da4b7630987Μαύρο!
Είναι το χρώμα που επικρατεί συνήθως στη ντουλάπα μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν τα μαύρα ρούχα, οπότε αξίζει να μάθετε τι λένε για εσάς όταν τα φοράτε. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί και επιβάλλεται στον χώρο.Δεν είναι τυχαίο που οι στυλίστες μιλούν πάντα για την αναγκαιότητα του little black dress… Το μαύρο συμβολίζει τη δύναμη και την εξουσία . Είναι ένα δημοφιλές χρώμα για τις συνεντεύξεις , επειδή μεταδίδει σοβαρότητα και γι’ αυτό, προφανώς, σχετίζεται με το πένθος . Ωστόσο , μια ντουλάπα η οποία αποτελείται κυρίως από μαύρα ρούχα θα μπορούσε να “ουρλιάζει” και για έλλειψη φαντασίας. Για αυτό προσπαθήστε να είσαστε λίγο πιο δημιουργικοί και τολμηροί!

a7363dd0f74fcc286a8f5fe4be35bad8Καφέ!
Το καφέ είναι ένα χαλαρωτικό και γήινο χρώμα αν και υπάρχουν πολλές αποχρώσεις από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, από το πολύ ανοιχτό μέχρι το πολύ σκούρο . Είναι το χρώμα της σταθερότητας, όπως το ξύλο το οποίο και συχνά συνδέεται με την αξιοπιστία. Αποφεύγετε να το φοράτε μόνο του θα φαίνεται βαρετό , αναμείξτε το με άλλα χρώματα, όπως το πράσινο.

 

 

 

 

b1a54cebeebfaf953415b650a312ba76Λευκό!
Το λευκό είναι το αντίστοιχο του μαύρου, καθώς συνδυάζεται με τα πάντα. Δηλώνει τη νιότη, τη ζωτικότητα και την καθαριότητα. Η ικανότητά του να αντανακλά το φως σημαίνει ότι είναι δημοφιλές χρώμα σε θερμότερα κλίματα. Οι διαφορετικές υφές όπως το λινό και το μετάξι μπορούν να μαλακώσουν την εμφάνιση , αλλά προφανώς πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι για να κρατήσετε τα λευκά καθαρά θα πρέπει να τα φροντίζετε πολύ καλά!

 

 

 

 

ad4d85b74bf2031921722e6c9030b7c2Μπλε!
Το μπλε είναι το χρώμα της σταθερότητας και της εμπιστοσύνης, επίσης είναι το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας! Η σκούρα του απόχρωση είναι η εναλλακτική επιλογή στο μαύρο κυρίως αν θέλετε να το φορέσετε για συνεντεύξεις, επειδή σχετίζεται με την ειρήνη και την ηρεμία. Υπάρχουν τόσες πολλές αποχρώσεις που σίγουρα θα βρείτε μία να σας ταιριάζει. Για παράδειγμα , το μπλε ζαφείρι είναι βέβαιο ότι θα δώσει λάμψη στην γκαρνταρόμπα σας και οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις θα προσθέσουν μια θηλυκή γοητεία στο βλέμμα σας.

 

 

e78cc6efd6e0d684d13515d381bb9496Μωβ!
Το μωβ είναι από τα χρώματα που μου αρέσουν πολύ και είναι εκείνο που προσδίδει δημιουργικότητα και την ευαισθησία εκείνου που το φορά. Ακόμα συνδέεται με τον πνευματισμό και τον διαλογισμό, και υπάρχουν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις για να διαλέξετε, όπως το βιολετί, το λιλά και αυτή της λεβάντας. Επίσης, είναι από εκείνα τα χρώματα που σχετίζονται με τον πλούτο και πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι φορώντας το μπορεί να έρθουν χρήματα στη ζωή τους.

 

 

 

 

red dress balloonsΚόκκινο!
Το κόκκινο θεωρείται ένα πολύ αναζωογονητικό χρώμα και αποδεικνύεται εύκολα. Είναι γεμάτο “υπονοούμενα” σχετικά με το πάθος , την αγάπη και τον έρωτα. Φυσικά , έχει επίσης και τη χροιά του κινδύνου. Ωστόσο, λόγω της έντασης του , πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν το φοράτε . Μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα για να το φορέσετε, αν θέλετε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε μετά από μία δύσκολη μέρα.

 

 

 

24277285462994592_g5SStIVz_cΠράσινο!
Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης και προσωπικά το αγαπημένο μου, καθώς εκπέμπει έναν αέρα ειρήνης, άνεσης και ελπίδας. Δείχνει, επίσης, ότι είσαστε δημιουργικοί και ότι η φαντασία σας είναι αναπτυγμένη. Το σκούρο πράσινο υποδηλώνει έναν ισορροπημένο και αξιόπιστο χαρακτήρα, ενώ το φωτεινό δείχνει ότι διαθέτετε ζωντανή προσωπικότητα.

You may also like