Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου

               Επίσημα Σεπτέμβρης, όμως η αλήθεια είναι πως αισθανόμαστε λες κι είναι 40 Αυγούστου! Δεν είναι κακό…! Μπορεί οι υποχρεώσεις που συνάδουν με την επιστροφή στη ρουτίνα μας να μας προσγειώνουν κάπως, όμως δεν αποκαρδιωνόμαστε – διατηρούμε ηλιόλουστη διάθεση που θυμίζει καλοκαίρι! Κι αυτό θα το κάνουμε και με το αυριανό μας look! Αλλά ας τα πάρουμε ένα ένα…!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Ηλιόλουστη θα είναι σε γενικά πλαίσια η αυριναή μέρα, με αραιές νεφώσεις στα ανατολικά. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 24°C και 32°C ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Ένα ζεστό μπάνιο μπορεί να μεταμορφώσει τη μέρα από από την αρχή της κιόλας. Στο The Body Shop μπορούμε να βρούμε αφρόλουτρα και βούτυρα σώματος με υλικά και αρώματα που θα μας “μεθύσουν” και ξεχωρίσαμε αμέσως τη σειρά με γάλα αμυγδάλου και μέλι… απλά λαχταριστό ενώ αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη!

               Οι εκπτώσεις τελείωσαν, όμως οι νέες συλλογές των καταστημάτων έχουν κομμάτια ιδανικά για τη μεταβατική αυτή περίοδο. Στα Marks&Spencer βρίσκουμε αυτό το κομψό midiφόρεμα με σούρες στη μέση για μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο γραφείο αλλά και τον καφέ με τις φίλες μας μετά τη δουλειά! Plusτο μπλε του χρώμα κρατάει ζωντανή την καλοκαιρινή διάθεση που δύσκολα θα φύγει πριν τις συνεχόμενες βροχές, όταν αυτές έρθουν!

               Στον Tsakiris Mallas μπορούμε να βρούμε αυτά τα πανέμορφα suede πέδιλα με μεσαίο τακούνι κατάλληλα για τη γεμάτη μέρα μας…

               … ενώ από τη συλλογή της Le Pandorine επιλέγουμε μία τσάντα ώμου στην οποία θα μπορούμε να τοποθετήσουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα – ΟΚ, κι ίσως κάτι παραπάνω!

               Το ντεκολτέ του φορέματος που επιλέξαμε μας επιτρέπει να παίξουμε με τα κολιέ, με τη βοήθεια της Κατερίνας Καμίση και του 2K10 Creations! Νέα μενταγιόν με μονόγραμμα και πέτρες μπορούν να συνδυαστούν mε ένα layered effect!

              Φθινοπωρινή ανανέωση, όμως, μπορούμε να έχουμε και στην τεχνολογία! Η Samsung παρουσιάζει το Galaxy Z Fold 2, ένα νέας γενιάς αναδιπλούμενο smartphone σχεδιασμένο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Είτε θέλεις να τσεκάρεις στα γρήγορα το mail που περίμενες με αγωνία είτε θέλεις να περιηγηθείς στο διαδίκτυο, το νέο smart phone της Samsung θα γίνει ο αχώριστος βοηθός σου στη δουλειά και ο… ψυχαγωγός σου!

               Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hair style photo credits:Arianna

               Jewelry & headband photo credits: @katerina_kamisi / @Instagram

You may also like