Autumn Chic: Το καρό επιστρέφει και τα αξεσουάρ κάνουν τη διαφορά

Το φθινόπωρο είναι επίσημα εδώ. Ευχαριστούμε το καλοκαιράκι που πήρε μία teeny tiny παράταση κι υποδεχόμαστε τα νέα ξεκινήματα που πάντα υπόσχεται το φθινόπωρο. Και βεβαίως οι μέρες μας γίνονται cozy και stylish!

               Στα Marks & Spencer το καρό πρωταγωνιστεί και το συναντούμε σε μία παλέτα που συνδυάζει αρμονικά το μπεζ, το καφέ, το κόκκινο, το χακί και το μαύρο, ώστε να έχουμε μία ποικιλία συνδυασμών. Ενδεικτικά παραδείγματα τα jackets με κοτλέ λεπτομέρειες, ασύμμετρες σατέν μπλούζες και midi φούστες σε A-line… καλή ώρα σαν αυτήν την κομψότατη φούστα που την παρουσιάζει και η Gillian Anderson, το φετινό πρόσωπο των Marks & Spencer.

Εμείς το συνδυάζουμε με ένα draped top σε μαύρη απόχρωση για ισορροπία αλλά και ένα look με flow! Και για τις ώρες που οι φθινοπωρινές θερμοκρασίες κάνουν την παρουσία τους αισθητή, επιλέγουμε αυτό το μάλλινο jacket από τα Marks & Spencer για λίγο περισσότερο structure χωρίς ωστόσο να κάνει το outfit αυστηρό!

            

               Αν θέλεις να ξεφύγεις από την κλασσική επιλογή της ψηλής μπότας για να συνδυάσεις τη φούστα, τότε τα ankle boots Salvetti από τον Kurt Geiger είναι η trendy εναλλακτική. Ενώ η tote τσάντα Arenella του brand δίνει μία smart νότα στην αέρινη αυτή εμφάνιση, κάνοντας την (ακόμη πιο) ιδανική για το γραφείο.

        

               Αυτήν την εβδομάδα ξεχωρίσαμε τα αξεσουάρ μας από το Lifelikes που προσφέρει μία πληθώρα επιλογών σε δώρα για τους αγαπημένους μας… αλλά και για εμάς τις ίδιες! Οι κρίκοι Bold Layers δίνουν διακριτική λάμψη στην εμφάνισή μας, ενώ το δαχτυλίδι Mini Floret είναι ένα mini statement για ένα look με άποψη!

              

               Καθώς όμως τα κρύα του φθινοπώρου και του χειμώνα μπορούν να ταλαιπωρήσουν την ξηρή επιδερμίδα…

               … αυτή χρειάζεται την αμέριστη προσοχή μας και φροντίδα. Γι’ αυτό κι η Uriage επανασυστήνει τη σειρά Xémose με τη νέα σειρά Xémose  C8+ για τα δέρματα με τάσεις ατοπίας, και σας ετοιμάσαμε μία mini routine με ήπιο καθαρισμό θρέψη και καταπραϋντική δράση.

               Ξεκινάμε με το Xémose C8+ Anti-Itch Cleansing Oil, που καθαρίζει απαλά και καταπραΰνει το δέρμα που είναι επιρρεπές σε ατοπικό έκζεμα από το πρώτο κιόλας ντους. Το καθαριστικό αυτό λαδάκι, χάρη στη σύνθεσή του με Βούτυρο καριτέ, στοχεύει στους 3 φραγμούς του δέρματος, αποκαθιστώντας τους και προετοιμάζοντάς τους για βαθιά θρέψη. συνεχίζουμε με το Xémose C8+ Lipid-Replenishing Anti-Itch Balm, για εντατική θρέψη και άμεση ανακούφιση από την αίσθηση κνησμού, επίσης χάρη στην περιεκτικότητά του σε καριτέ αλλά και έλαιο illipe. Τέλος, το Xémose Lip Care Stick με υαλουρονικό οξύ μας επιτρέπει να διατηρήσουμε τα χείλη μας απαλά και προστατευμένα από την ξηρότητα. Κι όλα αυτά… μία βόλτα μακριά καθώς μπορείτε να τα προμηθευθείτε από το φαρμακείο της γειτονιάς!

              

Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, να περάσετε υπέροχα και μην ξεχνάτε: το χαμόγελό μας είναι το πιο ακριβό μας αξεσουάρ!

Cheers!

Featured image: Ai generated

You may also like

Leave a Comment