Το απόλυτο challenge του φετινού καλοκαιριού είναι με τα παγωτά Boss!

BOSS BeyondΛατρεύουμε τα παγωτά και το καλοκαίρι ψάχνουμε δικαιολογίες για να τα απολαύσουμε…

Πλέον όμως δεν χρειάζεται καμία γιατί “παίζει” το απόλυτο challenge του καλοκαιριού,#koloneis, που έχει κάνει την εμφάνισή του στα social media. Αντλώντας έμπνευση από τη διαφήμιση του νέου απολαυστικού παγωτού BOSS Beyond με ρούμι, στην οποία ο πρωταγωνιστής τολμά να ξεπεράσει τον εαυτό του, να πάει ένα βήμα παραπέρα και να φιλήσει την κοπέλα που του αρέσει,το νέο challengeσε καλεί να κάνεις την υπέρβαση, να δεχθείς την πρόκληση και να το διασκεδάσεις!

Η πρόκληση είναι απλή: φιλάς κάποιον ή κάποια, του αναθέτεις να φιλήσει με τη σειρά του κάποιον άλλο και κοινοποιείς το βίντεο της δοκιμασίας στα socialmediaμε το hashtag #koloneis, ξεκινώντας έτσι τη δική σου αλυσίδα προκλήσεων.

Το challenge ξεκίνησε από τους πλέον διάσημους YouTubers, όπως ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης, η Τζένη Μελιτά, ο Vibrator, η Μικρή Ολλανδέζα και ο Jeremy. Τα videosτων δοκιμασιών τους συγκεντρώνονται στο YouTubeChannel/BOSSIceCream, όπου ο καθένας μπορεί να πάρει ιδέες για το πώς να πραγματοποιήσει το δικό του challenge #koloneis! Ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, με όλο και περισσότερους να αναρωτιούνται τι παίζει. Εσύ τι περιμένεις;

Η πρόκληση όμως δεν σταματά εκεί!Μείνε συντονισμένος στη σελίδα του Icecreamland στο Facebookκαι στο YouTubeChannel/BOSSIceCream, για να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό, όπου 150 νικητές θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν το #koloneisconcert! Πρόκειται για ένα secret concert, όπου ένας πολύ διάσημος καλλιτέχνης θα αναθέσει σε κάποιους τυχερούς να συνεχίσουν εκείνοι το challenge!

Τι; #koloneis;

You may also like