Το Θέατρο Παλλάς μας ετοιμάζει εκπλήξεις για τον χειμώνα 2012- 2013

Πλούσιο και ιδιαίτερα αξιόλογο αναμένεται να είναι το πρόγραμμα του Παλλάς για τη σεζόν που έρχεται. Οι παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος υπόσχονται να μας χαρίσουν άφθονο θέαμα αλλά και το πηγαίο υποκριτικό ταλέντο μιας πληθώρας αξιόλογων ηθοποιών, ενώ με τις μελωδικές τους φωνές έρχονται να ντύσουν το κάθε υπερθέαμα γνωστοί και καταξιωμένοι τραγουδιστές και μουσικοί.

Από τις 20 του Σεπτέμβρη και για 15 μόνο παραστάσεις θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δύο από τους καλύτερους σύγχρονους Έλληνες κωμικούς σε μία κωμωδία που μέχρι σήμερα μάγεψε κριτικούς και θεατές. Η παράσταση Απατεώνες και Τζέντλεμεν συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για λίγες μόνο ημέρες. Σπεύσατε να την απολαύσετε!

 

Από τις 27 Οκτωβρίου η μουσικο- χορευτική παράσταση Chicago σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του Παλλάς για να κατακτήσει το ελληνικό κοινό. Πρωταγωνιστούν η Σμαράγδα Καρύδη, η Τάνια Τρύπη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Αντώνης Λουδάρος, και σε ένα ρόλο έκπληξη η Μαρινέλλα. Το έργο αυτό έχει παιχτεί για πάρα πολλά στο Broadway, έχοντας συνολικά 6.472 παραστάσεις, ενώ έχει κερδίσει 6 βραβεία Tony, 2 βραβεία Olivier, 6 βραβεία κριτικών και βραβείο Grammy για το Musical Album το 1998.

 

 

Ο Γιάννης Πάριος με «Όλα του τα σ’ αγαπώ…» σε μία μουσική παράσταση που αναμένεται να ταξιδέψει στο παρελθόν αλλά και στα μονοπάτια του έρωτα και της έκφρασής του. Ο Γιάννης Πάριος, παρέα με τους μουσικούς του, υπόσχεται να σας χαρίσει βραδιές φιλικής ατμόσφαιρας αλλά και ερωτικής διάθεσης. Η παράσταση θα ξεκινήσει από το Δεκέμβριο.

 

 

Η αγαπημένη Μαρινέλλα μαζί με τον Κώστα Χατζή ενώνουν τις δυνάμεις τους μετά από 36 ολόκληρα χρόνια, τραγουδώντας στο Παλλάς, και όχι στον Σκορπιό αυτή τη φορά. Στόχο τους έχουν, όμως ακόμα, να μας ταξιδέψουν στο χρόνο μέσα από μουσικές και φωνητικές αναδρομές, που ντύνει με τη σκηνοθεσία του ο Σταμάτης Φασουλής. Το ρεσιτάλ στο Παλλάς θα είναι ένα ανεπανάληπτο μουσικό γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε! Ξεκινά από τον Ιανουάριο του 2013.

 

 

Η ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα και του Σταύρου Σιδερά επιστρέφει μετά από 22 χρόνια στο Παλλάς. Οι “Δαίμονες”, με πρωταγωνίστρια φυσικά την Άννα Βίσση στο ρόλο της βασίλισσας Ροζάνα, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα και επιμέλεια του Μανώλη Παντελιδάκη, αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις στη φετινή θεατρική σεζόν, καθώς ετοιμάζονται μεγάλες εκπλήξεις στην επιλογή των ηθοποιών που θα τους πλαισιώσουν.

You may also like