Το ιδανικό δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα…

Τη Γιορτή της Μητέρας τη γιορτάσαμε και δεν χρειάζεται υπενθύμιση, αλλά η γιορτή του Πατέρα δεν είναι τόσο γνωστή. Κι όμως η επίσημη είναι μεθαύριο, την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου.

Δεν είναι απλή υπόθεση να διαλέξεις δώρο για έναν άνδρα. Σαφέστατα υπάρχουν οι εύκολες λύσεις, όπως ένα ρούχο ή αν γνωρίζεις τα γούστα του στη μουσική ένα cd ή ίσως ένα βιβλίο. Αλλά αν θέλεις να προσφέρεις κάτι που θα μπορεί να το “απολαμβάνει” σε καθημερινή βάση, τι θα μπορούσε να είναι;

Ένα πολύ ιδιαίτερο στυλό ή μηχανικό μολύβι;

Οι KRAMA STUDIO μας δίνουν τη λύση, καθώς έχουν σχεδιάσει όχι απλά ένα μέσο για να γράψεις, αλλά για να δημιουργήσεις κάτι όμορφο και κομψό όπως αυτό που κρατάς στα χέρια σου. Υπάρχει μία ποιότητα στο άγγιγμα, κάτι πρωτόγνωρο σε αυτές τις δημιουργίες του Βασίλη Φιλιππαίου και του Αλέξανδρου Ξανθάκη.

Η ιδέα των δύο designers γεννήθηκε από την ανάγκη να δημιουργήσουν καινοτόμα προϊόντα και ένα εκλεπτυσμένο εργαλείο γραφής (στυλό- μολύβι), υψηλής ποιότητας με αυθεντική και διαχρονική ταυτότητα που καταφέρνει να εξισορροπεί το βάρος και την ισορροπία στην γραφή. Στο site τους μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία στυλό και μηχανικών μολυβιών για γυναίκες και άνδρες που μπορούν να αποτελέσουν ιδανικό δώρο για ιδιαίτερες περιστάσεις. Δεν θα ήταν φοβερή ιδέα για δώρο κουμπάρου, αποφοίτησης ή συνταξιοδότησης;

 

ή ίσως μία αυτοποτιζόμενη design γλάστρα από τη Lechuza;

Έχει την όψη της φυσικής πέτρας και τις καθαρές γραμμές ενός design object. H ολοκαίνουρια CANTO είναι ίσως το πιο συναρπαστικό νέο μοντέλο της LECHUZA, συνδυάζοντας τον cutting edge σχεδιασμό με το φυσικό look, σε απόλυτη συνέπεια με τις διεθνείς τάσεις. Ιδιαίτερα ελκυστική για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μοντέρνας αρχιτεκτονικής και σύγχρονου design, διατίθεται σε μπεζ της άμμου, μαύρο του γραφίτη και γκρι της πέτρας, δημιουργώντας εντυπωσιακή αντίθεση με το πλούσιο πράσινο και τα πολύχρωμα ανθισμένα λουλούδια. Φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό είναι εύχρηστη και ανθεκτική, ενώ διαθέτει το ευφυές σύστημα αυτοποτισμού, με 3 λίτρα δοχείο νερού, που υπόσχεται αυτονομία και βέλτιστη ανάπτυξη των φυτών.

 

 

You may also like