Τα 3 swimwear brands που θέλουμε να έχουμε το φετινό καλοκαίρι

Τα 9 μαγιό που θα οδηγήσουν το beachstyle μας σε άλλη διάσταση.

Παρόλο που ο καιρός δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι έχουμε φτάσει αισίως στα μέσα του Ιουνίου και συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί με τις απότομες αλλαγές των διαθέσεών του, το σίγουρο είναι ότι, θέλοντας και μη, θα υποκύψει στις κατά παράδοση υψηλές θερμοκρασίες της εποχής και θα μας αφήσει επιτέλους να απολαύσουμε αναπόσπαστοι το αγαπημένο μας καλοκαίρι.

Ως γνωστόν, όμως, ο μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της περιόδου –πάντα μετά από εμάς τους ίδιους- είναι τα μαγιό, που με τη σειρά τους έχουν καταλήξει να είναι μία από τις καλύτερες αγορές του χρόνου. Μπορούμε να έχουμε επιλογές κάθε χρώματος, ανάλογα με αυτά που μας αρέσουν περισσότερο, καθώς επίσης και κάθε σχεδίου, για να μπορούν να ταιριάζουν «γάντι» στον οποιοδήποτε σωματότυπο.

Για το φετινό καλοκαίρι, τρία είναι τα brandsπου κατάφεραν να μας τραβήξουν την προσοχή με τις καλοκαιρινές τους συλλογές κι αυτά είναι: EkateriniV, MaaBoo και Gossip on the beach by MinervaΓιατί τα συγκεκριμένα τρία; Γιατί μας προσφέρουν πολύ μεγάλη γκάμα, από τα κλασικά τριγωνικά μπικίνι μέχρι πολύχρωμα στράπλες κι ευφάνταστα ολόσωμα. Όποιο κι αν είναι το προσωπικό μας γούστο, είναι βέβαιο ότι σε αυτές τις συλλογές θα βρούμε αυτό που ψάχνουμε.

Έτσι, συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα κομμάτια που έχουν οι παραπάνω εταιρείες και σας τα προτείνουμε για να δημιουργήσετε τα πιο αξέχαστα beachlooks.

You may also like