Το κίτρινο eyeliner είναι το επόμενο Instagram success σας

Όταν διανύουμε ένα κύμα καύσωνα, και το πρόσωπό μας ιδρώνει και ξεϊδρώνει άπειρες φορές μέσα στην ημέρα, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε και μπορούμε να ανεχτούμε είναι ένα πλήρες και βαρύ μακιγιάζ. Το καλοκαίρι είναι η εποχή του μινιμαλισμού, ναι, αλλά είναι και η εποχή των φλαμίνγκο, των ανανάδων και της παραλίας. Και όλα αυτά ισχύουν και στο μακιγιάζ μας, που γίνεται πολύχρωμο, ανάλαφρο και δροσερό. Το κλειδί είναι να καταβάλουμε τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια με τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια. Και η νέα λατρεία του Instagram, είναι το κίτρινο eyeliner, που μας παραπέμπει σε καυτές καλοκαιρινές ημέρες και νύχτες.

Το κίτρινο ως απόχρωση, ανακοινώνει την ηλιοφάνεια, την ευτυχία και τη ζωντάνια. Και αυτό είναι που το κάνει τόσο συνυφασμένο με το καλοκαίρι. Ακριβώς λοιπόν επειδή είναι τόσο φωτεινό και ελαφρώς επιτηδευμένο, δεν απαιτεί από εσάς καμιά περαιτέρω προσπάθεια, όσον αφορά το υπόλοιπο πρόσωπο. Το πιο σημαντικό όμως είναι, πως σε αντίθεση με το μαύρο, η τεχνική του δεν είναι το ίδιο περίπλοκη, μιας και καλοκαίρι έχουμε και επιβάλλεται λίγη ανεμελιά.

1.Το 1ο eyeliner της Dior με εξαιρετικά μαλακή μύτη μαρκαδόρου που δημιουργεί με μία κίνηση τα εντυπωσιακά στυλ των επιδείξεων μόδας. Αντλώντας έμπνευση από τα Backstage, η Dior παρουσιάζει το πρώτο της eyeliner με υβριδική μύτη που συνδυάζει την ευχρηστία του μαρκαδόρου με την απαλότητα του πινέλου. Η αδιάβροχη σύνθεση με την υψηλή συγκέντρωση χρωστικών διατίθεται σε 3 έντονα εφέ – βινυλίου, ματ και σατινέ – και ντύνει το βλέμμα με εντυπωσιακές γραμμές εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας 24 ωρών

2. Σχεδιασμένο για όλες εσάς που το eyeliner σημαίνει σίγουρη αποτυχία. Το Fingertip Eyeliner, σε μια επαναστατική συσκευασία, εγγυάται εύκολη σχεδίαση γραμμής. Τοποθετήστε τον δείκτη σας στην κοιλότητα της συσκευασίας, διπλώστε τα υπόλοιπα δάχτυλά σας πάνω στη συσκευασία για να τη σταθεροποιήσετε. Στη συνέχεια κρατώντας καλά το eyeliner με το χέρι (ή μάλλον με τα δάχτυλα), σχεδιάστε τη γραμμή με μία μόνο κίνηση. Εύκολη και μοναδική εφαρμογή, σας το εγγυόμαστε!

3. Αυτό το υγρό αδιάβροχο eyeliner τονίζει τα μάτια, και χαρίζει βλέμμα γεμάτο ένταση και λάμψη.Το ημι-εύκαμπτο απλικατέρ εξασφαλίζει υψηλή ακρίβεια ή πιο φαρδιά γραμμή, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Το μακράς διάρκειας eyeliner Aqua XL Ink Liner είναι αδιάβροχο και διαρκεί όλη μέρα. Εφαρμόστε τα πιο έντονα χρώματα ως δεύτερη γραμμή, για να τονίσετε το μαύρο eyeliner.

4. Χάρη στην πρωτοποριακή σύνθεσή τους εξασφαλίζουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια, πυκνό χρώμα και ευκολία εφαρμογής καθώς γλιστρούν άριστα πάνω στο δέρμα. Προσφέρουν εξαιρετική ακρίβεια στην εφαρμογή και αντέχουν σε κάθε δοκιμασία. Χάρη στην κρεμώδη υφή τους σβήνουν εύκολα με το πινέλο για άψογο αποτέλεσμα.Με τι μακιγιάζ ταιριάζουν; Επιλέξτε το χρώμα που επιθυμείτε μεταξύ των 5 διαθέσιμων εφέ: ματ, σατινέ, ιριδίζον, μεταλλικό ή διαμαντένιο.

You may also like