Το καλοκαίρι είναι πιο λίγο κοντά μετά το Sephora Digital Summer Press Day

Δεν έχουν περάσει αρκετές μέρες που τα Sephora Greece μας έβαλαν σε καλοκαιρινό κλίμα μέσω του Summer Press Day που διοργάνωσαν. Προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα, η παρουσίαση των νέων προϊόντων που βρίσκουμε στα ομώνυμα καταστήματα και στο eshop, έγινε διαδικτυακά. Με πλήρη σεβασμό στους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, η ομάδα των Sephora Greece μας παρουσίασε τα νέα προϊόντα στις κατηγορίες makeup και skincare.

Νέες προσθήκες που προκαλούν ενθουσιασμό στους beauty lovers

Η εξειδικευμένη ομάδα των makeup και skincare experts υποδέχθηκε μέσα από ένα digital περιβάλλον τους Sephora beauty lovers. Μας παρουσίασε τα νέα λανσαρίσματα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021, καθώς και τα νέα brands που διατίθενται αποκλειστικά από τα Sephora. Ξεχωριστή θέση στην live παρουσίαση είχαν τα νέα μεγάλα skincare brands που διατίθενται πλέον στα Sephora Greece. Ο λόγος για τα Drunk Elephant, The Ordinary, Dermalogica και Innisfree. Προϊόντα που έχουν ήδη ενθουσιάσει τους λάτρεις του brand και τους skincare addicts.

Παρουσιάστηκαν, επίσης, μοναδικά προϊόντα της κατηγορίας haircare. Πρωταγωνίστησαν τα brands Moroccanoil, Olaplex, Briogeo και Ouai Hair care… Αλλά και οι νέες τάσεις στον χώρο του μακιγιάζ από τα exclusive brands Benefit Cosmetics, Too Faced, Fenty Beauty by Rihanna. Δεν μπορούσαν να λείπουν τα NARS, HUDA Beauty, Make Up For Ever και KVD Vegan Beauty.

Δημοσιογράφοι, Beauty editors, beauty bloggers και influencers είχαμε κατά τη διάρκεια του digital event ενεργό συμμετοχή. Εκφράσαμε με ενθουσιασμό την αγάπη μας για τα προϊόντα και τα brands που παρουσιάστηκαν. Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι καινοτομίες των skincare brands OLE HENRIKSEN, Fenty Skin, Fresh, Wishful, Belif, LANEIGE, REN, Respire, Pixi, Pai, Erborian, Sunday Riley κ.α. Οι επιλογές πολλές, που καλύπτουν κάθε επιθυμία και ανάγκη της επιδερμίδας.

Πρόγραμμα ευθύνης των Sephora “Good For”

Θετικά σχόλια απέσπασε για ακόμα μια φορά το πρόγραμμα ευθύνης των Sephora “Good For”. Πρόκειται για την περιβαλλοντική δέσμευση της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο για την προστασία και διαφύλαξη της υγείας και της ομορφιάς του πλανήτη. Στόχος των “Good For”επιλογών είναι η ενίσχυση της conscious ομορφιάς. Οι συνθέσεις προϊόντων είναι ως και 90% φυσικές, vegan προϊόντα χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης και συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον. Τα Sephora επαναπροσδιορίζουν τα δεδομένα της ομορφιάς και της περιποίησης… Προσφέροντας εκατοντάδες προϊόντα που είναι Good For You, Good For a Better Planet, Good For Vegan.

Όλα τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν,τα exclusive brands και τα “Good For” προϊόντα, είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Sephora. Όπως επίσης στο site www.sephora.gr και στο Mobile App Sephora Greece.

Thank you Sephora Greece!!!!

You may also like