Το καλοκαίρι θέλει στυλ Hermès,από τη Λίνα Γριβογιάννη

Αν υπάρχει ένας οίκος που ξέρει από στυλ και μπορεί να το διδάξει είναι η Hermès. Στο τελευταίο της newsletter μας ενημερώνει για τα νέα καλοκαιρινά προϊόντα που σχετίζονται άμεσα με την εποχή.

Τα μαντήλια, τα βραχιόλια, τα αρώματα, τα αξεσουάρ θαλάσσης, όλα σε ζωντανά χρώματα της του ουρανού και της θάλασσας, όλες τις αποχρώσεις του πρασίνου και του ήλιουυ αλλά και της άμμου. Χαρακτηριστικά το μότο του γαλλικού οίκου για το καλοκαίρι είναι “L’été à la pêche” ( το καλοκαίρι του ψαρέματος), ξεκινήστε λοιπόν και εσείς να ψαρεύετε χρώματα και μυρωδιές και ότι άλλο σας φέρνει στο μυαλό αγαπημένες καλοκαιρινές στιγμές και δημιουργήστε.

Τα μαντήλια είναι ένας υπέροχος τρόπος για να παίξετε και να δημιουργήσετε πολλά και διαφορετικά στυλ για περισσότερες ιδέες μπείτε στο παρακάτω link για να εμπνευστείτε http://france.hermes.com/femme/carres/carres-90cm/twill-de-soie/blue/configurable-product-002702s-28124.html?nuance=3

Δεν είναι απαραίτητο να είναι επώνυμα και του συγκεκριμένου οίκου τα ρούχα που θα φοράτε σημασία έχει να σας εκφράζουν και να νιώθετε όμορφα και άνετα μέσα σε αυτά. Εξάλλου η Hermès έχει το χάρισμα με το ιδιαιτέρα παιγνιδιάρικο web site της να φαίνεται πολύ προσιτή και χαρούμενη, κάνοντας σε να ξεχνάς το γεγονός ότι όλα αυτά που προσφέρει είναι ουσιαστικά απλησίαστα.

Αντίθετα σε κάνει να επικεντρώνεσαι σε κάτι πιο σημαντικό όπως ότι το καλοκαίρι είναι ξεγνοιασιά και χαλάρωση.

You may also like