Το παίζει σκληρός, αλλά… κι εκείνος χρειάζεται λίγη αγάπη! (Pt. I)

Είναι γεγονός πως εμείς οι γυναίκες θεωρούμαστε ρομαντικές ψυχές και πως πρέπει ο άντρας να ικανοποιεί αυτή μας την πλευρά. Τόσο δεδομένο το θεωρούμε μάλιστα που ξεχνάμε πως… καμιά φορά χρειάζεται κι εκείνος να του δείχνουμε πως τον αγαπάμε εξίσου! Ειδικά σε μακροχρόνιες σχέσεις, τείνουμε να τον… παραμελούμε. Δώσε του, λοιπόν, να καταλάβει πως είσαι τυχερή που τον έχεις στη ζωή σου! Πώς; Είναι οι μικρές χειρονομίες κι οι ελάχιστες λέξεις που έχουν σημασία, τελικά…!

               01 Σε ποια από εμάς δεν αρέσει να ακούμε τον αγαπημένο μας να μας λέει συχνά τις δύο μαγικές λεξούλες; Σε καμία, είναι η απάντηση, κι ας παριστάνουμε πως δε μας πειράζει. Η αλήθεια, όμως, είναι και πως κι εκείνος θέλει να ακούει από το στόμα μας πως τον αγαπάμε και να του εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Ακόμη καλύτερα αν του το πεις σε μία στιγμή που δε θα το περιμένει!

               02 Αν στο σύντροφό σου αρέσει να φλερτάρει μαζί σου δημόσια, μην του το στερείς, ενθάρρυνέ τον. Πιάσε του το χέρι, κράτησέ τον από τη μέση, χάρισέ του ένα χάδι… όλα αυτά τα “μικρά κι ασήμαντα” μπορούν να τον κάνουν να νιώσει ξεχωριστός.

               03 Ο ποιοτικός χρόνος είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτούς που αγαπάμε. Γιατί όχι, λοιπόν, και στο σύντροφό μας; Δε λέμε να τον “πνίξουμε” με υπερβολική φροντίδα και προσοχή, αλλά μία έκπληξη για μία ταινία που θέλει να δει στο σινεμά ή μία μικρή εκδρομή μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όλοι μας πλησιάζουμε το τέλος της μέρας μας κουρασμένοι ή κι αγχωμένοι, όμως αυτές οι λίγες ώρες όχι μόνο μπορούν να μας χαλαρώσουν, αλλά θα ενισχύουν και το δεσμό.

               04 Αν νομίζεις πως η είσπραξη… κομπλιμέντων είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση, ώρα να αναθεωρήσεις! Δε χρειάζεται να τον “περιλούσεις” με αυτά, αλλά μην ξεχνάς να του λες πόσο όμορφος ή πόσο αστείος είναι. Θύμιζε του γιατί τον αγαπάς και πόσο τυχερή νιώθεις που τον έχεις στη ζωή σου.

               05 Ακόμη κι αν δεν είσαι η γυναίκα που θα ζηλέψει, πού και πού μπορείς και να προσποιηθείς πως λίγο ζηλεύεις. Αρκεί ένα μικρό “καρφάκι” που δε θα φωνάζει τάσεις κτητικότητας, απλά θα του δείξει πως όντως είναι σημαντικός για σένα – και το ίδιο θα καταλάβει κι εκείνος!

               Μείνε συντονισμένη, γιατί η λίστα μας ήταν πολύ σημαντική για να περικόψουμε ιδέες και προτάσεις… και θα τις χρειαστείς!

You may also like