Το παραμυθένιο εξοχικό του Leonardo DiCaprio στην California

Όσον αφορά στην πολυτέλεια και την άνεση σε συνάρτηση με τους διάσημους αστέρες του Hollywood, η μόνη έκφραση που μπορεί να περιγράψει με ακρίβεια τη μεταξύ τους σχέση είναι: «sky’s the limit».Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για έναν ηθοποιό, όπως ο Leonardo DiCaprio, που η αμοιβή του μπορεί να αγγίζει ακόμη και τα 50.000.000$ για μία μόνο κινηματογραφική παραγωγή, οι επιλογές που μπορεί να κάνει στην προσωπική του ζωή σίγουρα δεν περιορίζονται από κάποιον οικονομικό παράγοντα. Κι, αφού δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, είναι ελεύθερος να ξεδιπλώσει το γούστο του για να αποκτήσει το σπίτι των ονείρων του (και των δικών μας, εδώ που τα λέμε).

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί μία παραμυθένιας ατμόσφαιρας ιδιοκτησία του, που βρίσκεται στη Studio City της California. Πρόκειται για ένα σπίτι με κυρίαρχο το στοιχείο του ξύλου, που καταφέρνει να συνδυάζει τη ρουστίκ διακόσμηση με το μοντέρνο, επιτυγχάνοντας μία περίτεχνη εξοχική κομψότητα.

Το εντυπωσιακό οίκισμα περιλαμβάνει πληθώρα σαλονιών, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή λογική, διαθέτοντας παροχές, από τηλεόραση Plasma μέχρι χτιστό τζάκι. Η τραπεζαρία κινείται σε ανοιχτόχρωμους τόνους ενώ η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα του μπορεί να συναγωνιστεί ακόμη και αυτήν ενός επαγγελματία chef. Στα μπάνια έχει υιοθετηθεί ένα πιο απλό αλλά πάντοτε προσεγμένο στυλ, μη ξεχνώντας ποτέ την ειδυλλιακή θέα του καταπράσινου κήπου που διαθέτει.

Για το τέλος, αφήσαμε τα υπνοδωμάτια κι αυτό γιατί εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά… Την απαράμιλλη αισθητική, τόσο της κύριας κρεβατοκάμαρας όσο κι αυτών των επισκεπτών, μπορούμε να την βρούμε μόνο στις σελίδες των καλύτερων περιοδικών διακόσμησης.

Παρόλο που σε εμάς μπορεί να μοιάζει σα να μην έχει ιδιαίτερη λογική, ο διάσημος ηθοποιός πούλησε το εν λόγω σπίτι, λίγο πριν έρθει στο τέλος του το 2016 και μας άφησε απλά να αντικρίζουμε λάγνα τις φωτογραφίες. Η τιμή πώλησης; Μόνο 2.237.400$.

Photocredits

You may also like