Το πιο αυθεντικό beauty καλοκαίρι

Οι θερμοκρασίες στα ύψη και ομολογώ πως δεν φανταζόμουν ένα τόσο καυτό καλοκαίρι για φέτος. Βρισκόμαστε στην καρδιά του Ιουλίου και πολλοί από εμάς ετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές αποδράσεις μας. Οπότε, οργανώνουμε σωστά τι είναι απαραίτητο για να πάρουμε μαζί μας. Αυτό που βρίσκεται πάντα στο νεσεσέρ μου, είναι προϊόντα που θα χρησιμοποιήσω για τις ανάγκες της παραλίας… Αλλά φυσικά και ό,τι χρειάζεται φεύγοντας από εκεί! Η αντιμετώπιση της ξηρασίας που δημιουργείται στην επιδερμίδα και στα μαλλιά από την έκθεση στον ήλιο είναι προτεραιότητα μου. Γι’ αυτό τον λόγο είναι χρήσιμο να διαλέγω τα κατάλληλα προϊόντα που διευκολύνουν την καθημερινότητα μου…Με αποτέλεσμα να αισθάνομαι ευεξία και ικανοποιημένη με τον εαυτό μου. Σας προτείνουμε λοοπόν προϊόντα που σίγουρα θα σας αρέσουν και συγχρόνως θα σας ανανεώσουν.

Authentic Beauty Concept – Deep Cleansing Shampoo

Πόσες φορές έχετε σκεφτεί ότι είναι αρκετά κουραστικό να λούζουμε τα μαλλιά μας καθημερινά; Ενώ από την άλλη πλευρά, χάνουν την ευλυγισία τους καθώς η καθημερινή χρήση του shampoo, ίσως δημιουργεί πρόβλημα τελικά. Το Deep Cleansing Shampoo είναι ένα ευχάριστο καθαριστικό που απομακρύνει τις ακαθαρσίες και τη λιπαρότητα και είναι πολύ βολικό ιδίως όταν βρίσκεσαι στις διακοπές όταν δεν θέλεις να λούζεσαι τόσο εντατικά, καθώς βρίσκεσαι όλη μέρα στην παραλία. Είναι καθαριστικό για όλους τους τύπους μαλλιών και σας βοηθάει να παρατείνεται τον χρόνο για την ιεροτελεστία του λουσίματος.

Authentic Beauty Concept-Indulging Fluid Oil

Σίγουρα αυτό που θα ενυδατώσει μετά από την παραμονή μας στην παραλία ή ακόμη και τις ώρες που βρισκόμαστε εντός των τειχών της πόλης μας, είναι το σχεδιασμένο για όλους τους τύπους μαλλιών, το καθαρό ανάλαφρο έλαιο με Crambe Abyssinica Seed Oil που εφαρμόζεται εύκολα στα μαλλιά, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Το Vegan και χωρίς σιλικόνες λάδι σφραγίζει τις σπασμένες άκρες και προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα, προσθέτοντας λάμψη και απαλό τελείωμα σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Οδηγίες χρήσης: χρειάζεται να το τοποθετείτε το πολύ 2 δόσεις αντλιών σε νωπά μαλλιά, ή 1 δόση αντλιών σε στεγνά μαλλιά, και ύστερα να το δουλέψετε σε μήκη και άκρες. Το αποτέλεσμα θα είναι ορατό άμεσα.

Authentic Beauty Concept– Άρωμα

Οι δημιουργοί της Authentic Beauty Concept ήθελαν να έχουν μια ολιστική εμπειρία αυθεντικής ομορφιάς. Το άρωμα που δημιούργησαν εκφράζει μια αγνή, φρέσκια, θηλυκή, floral εμπειρία η οποία, εμπεριέχει πλούσια ποικιλία συστατικών όπως ένα πλούσιο μπουκέτο λευκής παιώνιας αναμεμειγμένη με το λαμπερό τριαντάφυλλο, τα άνθη φρέζιας και της βιολέτας, σε τόνους βαμβακιού και πούδρας, πάνω σε ένα απαλό φόντο κρεμώδους μόσχου και απαλού ξύλου.

Join in and be authentic!

Featured image: Authenticbeautyconcept.gr

You may also like