Το φθινοπωρινό μακιγιάζ έρχεται από τις πασαρέλες

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, μας έφερε φωτεινά και δροσερά μακιγιάζ (τα highlighter είχαν την τιμητική τους άλλωστε). Η πρόβλεψη ομορφιάς του φθινοπώρου υπόσχεται να είναι εξίσου δραματική, αν και με έμφαση στις χυμώδεις αποχρώσεις και τις διαχρονικές ομορφιές με κάποιες διαφορές όμως. Όταν θέλεις να μάθεις, τι θα φορεθεί φέτος, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κοιτάξεις τα παγκόσμια catwalks. Και εκεί θα βρεις όλες τις απαντήσεις που ζητάς.

1. Τα χρυσά glosses είναι η πιο cool τάση του φθινοπώρου. Καθώς ο καιρός κρυώνει, τα χείλη σας είναι το πρώτο μέρος του σώματος που δείχνει εκείνα τα ανεπιθύμητα σημάδια ενός ξηρού και θαμπού προσώπου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επενδύσουμε σε σαμπανιζέ gloss, που όχι μόνο θα ενυδατώσουν τα χείλη μας αλλά θα προσθέσουν μια διασκεδαστική χροιά, ταυτόχρονα με την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο.

2. Αν και το aqua blue στα μάτια, είναι συνήθως μια τάση του καλοκαιριού, βλέπουμε δείγματα διαφόρων αποχρώσεων του μπλε σε όλες τις πασαρέλες του φθινοπώρου. Το μπλε παίζει το ρόλο μιας παιχνιδιάρικης εναλλακτικής λύσης του μαύρου ή του καφέ στα μάτια και λειτουργεί εξίσου καλά με όλα τα χρώματα ματιών.

3. Το ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση των μεταλλικών σκιών που μας κάνουν να πάθουμε λίγο red carpet και να νιώσουμε περισσότερο glam από ποτέ. Μια πραγματικά διασκεδαστική τάση που βλέπουμε το φθινόπωρο. Αγαπήσαμε ιδιαίτερα τις μοβ, τις μπλε αλλά και τις πολύ classy ασημένιες.

You may also like