Το Fan di Fendi ξαναχτύπα ακόμα καλύτερο,από τη Λίνα Γριβογιάννη

Στα ράφια με τα αρώματα έχουμε new entry από τον οίκο Fendi. Η αλήθεια είναι ότι τα αρώματα είναι ίσως το ελάχιστα προϊόντα που μπορούμε, εύκολα, να αποκτήσουμε από έναν μεγάλο και διάσημο οίκο, σήμερα. Ευκαρία, λοιπόν, να “νιώσουμε” την πολυτέλεια του Fendi, που λανσαρε, προσφατα, το Fan di Fendi.

Mε αρώματα από ανατολίτικα λουλούδια που αναπτύσσονται πάνω στη βάση του, το δέρμα. Οι πρώτες “νότες” χαράς είναι εκείνες που θα μυρίσουμε με τον πρώτο ψεκασμό, με ένα δυνατό και έντονο άρωμα Ιταλικού λεμονιού, μαζί με περγαμόντο από την Καλαβρία και μανταρίνι που του δίνουν βάθος και ένταση. Στην “καρδιά” του αρώματος, νιώθουμε ένα μείγμα από λουλούδια με το Ινδικό γιασεμί, που είναι ο κυρίαρχο. Στη βάση του αρώματος η οποία διαρκεί την περισσότερη ώρα, αλλά και εκείνη με την όποια «κλείνει» αποτελείται συναντάμε τη βανίλια, και όλα τα προηγούμενα συστατικά να δένονται μοναδικά με το αισθησιακό πατσούλι, αποκαλύπτοντας πόσο ιδιαίτερο και μοναδικό είναι το Fan.

Είναι εθιστικό και λειτούργει σαν “μαγνήτης χαράς και καλών γεγονότων, σύμφωνα με τους δημιουργούς,δεν είναι καθόλου τυχαίο το όνομα του, κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί και το συγκεκριμένο άρωμα είναι “σαν το αγαπημένο σου τραγούδι που θέλεις να το ακούς συνέχεια”. Άρα δεν είναι τυχαίο που έχει το δικό του soundtrack. Φιλοδόξει να γίνει από εκείνα τα αρώματα που θα τα αγοράσετε και δεν θα τα αλλάξετε πότε…

Όσο για το μπουκάλι- που είναι κρυμμένος ο” παράδεισος” της μυρωδιάς- είναι από μόνο του ένα κόσμημα με το γράμμα “FF” σε χρυσό και μαύρο να μπλέκεται το ένα μέσα στο άλλο και να αγκαλιάζει μοναδικά το γυάλινο μέρος του μπουκαλιού. Είναι τόσο εμβληματικό και λεπτομερειακά σχεδιασμένο ,ιδανικό για να εκπροσωπήσει έναν οίκο σαν τον Fendi. Ακόμα και το κουτί του είναι στο κλασσικό κίτρινο χρώμα του οίκου δεμένο, όμως με μία κομψή μαύρη κορδέλα, για ακόμη περισσότερο εξελιγμένο και πολυτελή σχεδιασμό.


Με την πρώτη ευκαιρία, μυρίστε το Fan di Fendi. Ίσως να σας δώσει κάτι περισσότερο από Fan!

You may also like