Το Maryhop. gr συμβουλεύει :Το necessaire των διακοπών είναι πια παιχνιδάκι!

travel necessaireΜην πελαγώνετε, μην απελπίζεστε!
Το νεσεσέρ της βαλίτσας είναι μεν η πιο χρονοβόρα διαδικασία αλλά με λίγη οργάνωση θα γίνει πανεύκολη! Εδώ θα δείτε πώς ναοργανώσετε σωστά καλλυντικά, σαμπουάν, κρέμες κτλ μέσα στο νεσεσέρ σας.

Καταρχάς να σας πω, ότι έχω αλλάξει πολλά νεσεσέρ, ακριβά, φθηνά, γνωστές και άγνωστες μάρκες. Έχω καταλήξει λοιπόν, ότι αυτό της πολύ επαγγελματικής μου φωτογράφισης, ήταν ηκαλύτερή μου αγορά! Έχει κάνει τα ταξίδια μου τόσο εύκολα, που πραγματικά θα τους κάνω και μία διαφήμιση. Έτσι, δώρο από μένα γιατί οργανώθηκε η βαλίτσα μου καλύτερα. Είναι λοιπόν της εταιρείας Muji, η οποία έχει τα καλύτερα νεσεσέρ, μπουκαλάκια, συσκευασίες, βαλιτσούλες, θήκες, τσάντες και ότι μπορεί να χρειαστείτε για το ταξίδι. Όπου τα δείτε στο εξωτερικό, μπουκάρετε μέσα και πάρτε νεσεσέρ και μπουκαλάκια!

Πάμε λοιπόν να δούμε βήμα-βήμα μέσα από τις φωτογραφίες, πώς θα οργανώσετε το νεσεσέρ σας. Σημείωση: τα προϊόντα, όπως καταλαβαίνετε, είναι όλα δικά μου άρα και γυναικεία. Εσείς φίλοι μου άντρες-ταξιδιώτες τα αλλάζετε, έτσι;

Έχουμε μαζέψει όλα τα καλούδια μας εδω: (σαμπουάν, κρέμες μαλλιών και σώματος όλα είναι σε μικρά μπουκαλάκια)

Σημαντικό: Μην παραγεμίσετε τα μπουκαλάκια, για να μη ξεχειλίσουν στο νεσεσέρ. Ειδικά αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο. Επίσης μην πετάτε ποτέ μικρές συσκευασίες και δειγματάκια. Είναι τέλεια λύση για το νεσεσέρ. Τα μεγάλα μπουκάλια είναι λίγο απαγορευτικά…

Δείτε τώρα σε 3 μικρά βηματάκια ένα έξυπνο tip για να μην έχετε διαρροές.

Βήμα 1: Ανοίξτε το μπουκαλάκι και πάρτε λίγη πλαστική μεμβράνη:

Βήμα 2: Τυλίξτε γύρω από το στόμιο ένα κομμάτι μεμβράνης:

Βήμα 3: Κλείστε το μπουκαλάκι και κόψτε όση μεμβράνη περισσεύει:

Τώρα είστε έτοιμοι να τοποθετήσετε τα πράγματα στο νεσεσέρ σας. Θα χωρέσουν όλα, να είστε σίγουροι. Το συγκεκριμένο έχει πολλές θήκες, εσωτερικές και εξωτερικές και θα τα έχετε όλα οργανωμένα και καθαρά μέσα.

Voila! Είστε έτοιμοι! Καλά ταξίδια!

Πηγή: Maryhop.gr

You may also like