Το Museum of Illusions Thessaloniki άνοιξε τις πόρτες του

Το μεγάλο opening του Museum of Illusions Thessaloniki είναι γεγονός!

Εκλεκτοί καλεσμένοι όπως ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι Ολυμπιονίκες Τασούλα Κελεσίδου και Αντώνιος Τσαπατάκης και πλήθος δημοσιογράφων, επιχειρηματιών και ανθρώπων από την Ελληνική showbiz πλαισίωσαν τη βραδιά με την παρουσία τους. Ο Σάκης Τανιμανίδης παρευρέθηκε στα εγκαίνια και υποδέχτηκεόλους τους καλεσμένους, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία φωτογραφικών, διαδραστικών και οπτικών ψευδαισθήσεων.

Το Museum of Illusions Thessaloniki βρίσκεται στα Λαδάδικα (Δόξης 5), σε ένα ιστορικό διατηρητέο κτίριο, συνολικής επιφάνειας πάνω από 400τ.μ.

Στο μουσείο βρίσκονται περισσότερα από 40 εκθέματα οπτικών, διαδραστικών και φωτογραφικών ψευδαισθήσεων. Οι διαφορετικές οπτικές ψευδαισθήσεις διδάσκουν τους επισκέπτες πως η αντίληψη των πραγμάτων επηρεάζεται από τις επιστήμες, την όραση, την προοπτική και τα ερεθίσματα που δέχεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ταυτόχρονα, οι διαδραστικές και φωτογραφικές ψευδαισθήσεις δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διασκεδάσουν και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες.

Μπορεί η λέξη “μουσείο” να είναι συχνά συνδεδεμένη με μία μονοδιάστατη, διδακτική εμπειρία, αλλά το Museum of Illusions Thessaloniki έρχεται να επαναπροσδιορίσει την έννοια της επίσκεψης σε μουσείο προσφέροντας την απόλυτη βιωματική ψυχαγωγία

Ασφάλεια & Μέτρα Ασφάλειας

Τo μουσείo έχει εναρμονιστεί πλήρως με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και έχει λάβει όλαταμέτρα ασφαλείας. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν onlineτο εισιτήριο τους, επιλέγοντας την ημέρα και ώρα επίσκεψης και αποφεύγοντας την αναμονή και τον συγχρωτισμό εντός και εκτός του μουσείου.

ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
Museum of Illusions Thessaloniki

Διεύθυνση: Δόξης 5, 54625, Λαδάδικα – Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2312314250
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο:  www.museumofillusions.gr/thessaloniki

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος (16 – 64): 9€
Παιδιά (4 – 15 ετών): 6€
Βρέφη (0 – 3): Δωρεάν είσοδος
Οικογενειακό εισιτήριο: 27€ /αφορά 2 ενήλικες και μέχρι 2 παιδιά (5 – 18 ετών)

You may also like