Το Palmolive αναζωογονεί σώμα και πνεύμα με τα νέα της αφρόλουτρα

Πριν από λίγες μέρες ήμασταν στο Island Private House για να γνωρίσουμε από κοντά τη νέα σειρά προϊόντων της Palmolive …με άργιλο, τα Palmolive Clay.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε τα οφέλη του holistic mindfulness και απλές πρακτικές που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας και ίσως να τη δούμε με μία διαφορετική ματιά.

Τι μάθαμε;

Ο άργιλος είναι ένα πολύτιμο φυσικό συστατικό που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τη φροντίδα του δέρματος. Τα μέταλλα που περιέχει θρέφουν, καθαρίζουν, απολεπίζουν και αναζωογονούν το δέρμα, φτάνοντας σε βάθος στους πόρους του κι βοηθώντας να απορροφηθούν τα εκχυλίσματα ελαίων. Ο άργιλος βελτιώνει την κυκλοφορία και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και υγιές.

Ο συνδυασμός των φυσικών μετάλλων του αργίλου με εκχυλίσματα φυτών και ελαίων, προσφέρεται με δύο παραλλαγές στη νέα σειρά προϊόντων της Palmolive: “Purifying” και “Pampering”, με εκχυλίσματα aloeveraκαι ελαίουτριαντάφυλλου, τα οποία προσφέρουν βαθύ καθαρισμό και μια μοναδική αίσθηση απαλότητας στο δέρμα.

Η σειρά PalmoliveClay

  • Palmolive Purifying Clay: άργιλος και εκχύλισμα aloe vera, γιαβαθύ καθαρισμό και ελαφριά απολέπιση που χαρίζει απαλό δέρμα.
  • Palmolive Pampering Clay: άργιλος και εκχύλισμα ελαίου τριαντάφυλλου, που καθαρίζει και ενυδατώνει φυσικά το δέρμα.

Να σας πω ότι και τα δύο προϊόντα μυρίζουν υπέροχα και η αίσθηση στο δέρμα είναι απερίγραπτη. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και χωρίς νερό για έλα ελαφρύ scrub και στην συνέχεια να το ξεπλύνετε…

You may also like