Το Woodford Reserve Rye Whiskey ήρθε στην Ελλάδα

Το Woodford Reserve Rye κάνει την εμφάνιση του στην ελληνική αγορά για να εμπλουτίσει τη γευστική μας καθημερινότητα, επαναπροσδιορίζοντας το κλασικό μέσα από μια σύγχρονη ματιά.

Η τέχνη της παραγωγής ουίσκι ξεκίνησε από το Woodford Reserve Rye Distillery, το 1812. Η απόσταξη, η ωρίμανση και η εμφιάλωση του Kentucky Straight Rye Whiskey, πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου στο Kentuky και η μοναδική διαδικασία που ακολουθείται έχει σαν αποτέλεσμα μια απόλυτα ισορροπημένη γεύση με έντονα και πικάντικα χαρακτηριστικά. Με ισορροπημένη ποσότητα σίκαλης από ό, τι τα περισσότερα σύγχρονα ουίσκι σίκαλης, το Woodford Reserve Rye Whiskey είναι αντιπροσωπευτικό της παραδοσιακής σίκαλης του Kentuky.

Γνήσιος εκπρόσωπος των Kentuky Rye, το Woodford Reserve Kentuky Straight Rye Whiskey αναδεικνύει μοναδικά και τις πέντε γεύσεις του. Οι έντονες νότες σίκαλης, μαύρου πιπεριού και κέδρου αναμειγνύονται υπέροχα με τα ελαφρά στοιχεία αμυγδάλου και αχλαδιού και προσδίδουν στο ξεχωριστό αυτό ουίσκι ένα μακρύκαι ταυτόχρονα πικάντικο τελείωμα.

Ο τολμηρός του χαρακτήρας και η έμφαση στο μπαχαρικό προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση σεόσους αναζητούν την αυθεντικότητα σε κάθε έκφραση της ζωής τους και παράλληλα αγαπούν την καλαισθησία και τη δημιουργικότητα.

Αγαπημένο των συλλεκτών -ειδικά όσων αγαπούν να συλλέγουν τα τελευταία μπουκάλια των βαρελιών-, το Woodford Reserve Rye Whiskey αποτελεί την επιτομή της γευστικής κομψότητας και διαχρονικότητας.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Η ιδιαίτερη γεύση του Woodford Reserve Rye, το έχει κατατάξει ανάμεσα στα πολυβραβευμένα premium whiskeys σε όλο τον κόσμο.

  • BEST IN CLASS, GOLD METAL,2016
  • FINALIST, GREAT VALUE , 97 RATING ULTIMATE SPIRITS CHALLENGE, 2016
  • GOLD METAL, SAN FRANCISCO WORLD SPIRITS COMPETITION, 2016

Ακολουθήστε το Woodford Reserve στην επίσημη σελίδα στο Facebook.

You may also like