Τσιμπιδάκια μαλλιών: 7+1 χρήσεις τους που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι υπάρχουν

Οι εποχή όσο και οι τελευταίες εξελίξεις προστάζουν να έχουμε υπομονή, αισιοδοξία και το κυριότερο εφευρετικότητα. Εμείς θα μείνουμε στο τελευταίο και σήμερα θα δούμε μαζί 8 διαφορετικές χρήσεις για τα τσιμπιδάκια μαλλιών. Και επειδή έχεις πάρα πολλά σπίτι σου αφού τα επιλέγεις καθημερινά για το stylingτων μαλλιών σου, βρες τα και ετοιμάσου να τα χρησιμοποιήσεις ΑΛΛΙΩΣ.

  1. Το πιο μικρό κατσαβίδι

Πόσες φορές σου έχει συμβεί να θες να ξεβιδώσεις κάτι αλλά η βίδα του να είναι τόσο μικρή μου μάταια προσπαθείς αφού το μοναδικό κατσαβίδι που έχεις είναι μεσαίου μεγέθους; Την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε παρόμοια κατάσταση προσπάθησε να ξεβιδώσεις την πιο μικρή βίδα με ένα τσιμπιδάκι μαλλιών. Μην ξεχάσεις να ξεβιδώσεις με την ανοιχτή άκρη από τα τσιμπιδάκια και να γυρίσεις πολύ προσεχτικά την βίδα

  • Τέλειος σελιδοδείκτης

Ξαφνικά ξέμεινες από σελιδοδείκτες και δεν θέλεις να χάσεις το σημείο που σταμάτησε να διαβάζεις στο αγαπημένο σου βιβλίο. Μην το σκέφτεσαι άλλο, βγάλε ένα τσιμπιδάκι από τα μαλλιά σου και πέρασε το στην σελίδα, τόσο απλό.

  • Τακτοποίησε τα μετρητά σου

Κάθε φορά που ανοίγεις το μίνι πορτοφολάκι σου, ότι μετρητά έχεις μέσα είναι τσαλακωμένα και δύσκολα τα βρίσκεις την στιγμή που θέλεις να πληρώσεις; Αρχικά τοποθέτησε το ένα χαρτονόμισμα πάνω στο άλλο, δίπλωσε τα και πέρασε ένα τσιμπιδάκι μαλλιών. Οργάνωση λοιπόν παντού!

@ashleyscarpa
  • Ως εργαλείο πίεσης

Είτε μιλάμε για την οδοντόπαστα είτε για κάποιο άλλο σωληνάριο, μην χρησιμοποιείς άλλο τα χέρια σου για να βγάλεις ότι προϊόν έχει μείνει μέσα. Βάλε στην άκρη ένα τσιμπιδάκι και σιγά – σιγά ανέβασε το προς τα πάνω για να βγει ότι έχει μείνει μέσα στο σωληνάριο.

  • Σαν ‘’εργαλείο’’ για τα νύχια

Τώρα που είσαι σπίτι και φτιάχνεις μόνη σου τα νύχια, δοκίμασε να τα βάψεις πουά. Βύθισε την στρογγυλή άκρη από ένα τσιμπιδάκι μέσα στο βερνίκι που επιθυμείς και φτιάξε μικρές τελίτσες πάνω στα νύχια σου.

@s_t_e_p_h__z_u_n_i_g_a
  • Σαν εργαλείο για να βγάζεις τα κουκούτσια

Αυτό το περίμενες; Κι όμως με ένα τσιμπιδάκι μαλλιών μπορείς πανεύκολα να βγάλεις κουκούτσια από φρούτα ή φαγητά (π.χ από ελιές ή κεράσια), χωρίς να χρειαστείς να τα καταστρέψεις.

  • Σαν κλιπ ζώνης

Αν έχει χαλάσει η ζώνη σου και συγκεκριμένα λείπει ένα κλιπ, τοποθέτησε ένα τσιμπιδάκι στο σημείο που υπάρχει κενό. Θα την σταθεροποιήσει σε ένα λεπτό και θα κερδίσεις χρόνο μέχρι να πας την φτιάξεις.

  • Σαν κλιπ στις σακούλες τροφίμων

Αυτά τα κλιπ που κλείνουμε τις σακούλες τροφίμων όλο τα χάνουμε και δεν ξέρουμε που είναι. Την επόμενη φορά που θα θες να κλείσεις άμεσα μια σακούλα πέρασε στο πάνω ένα ή δύο τσιμπιδάκια. Πρακτικό και έξυπνο;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟY:  INSTAGRAM @lemonade.india

You may also like