Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα της Lady Gaga από τα Όσκαρ

Πού θα το βρείτε και πόσο κοστίζει;

Η εμφάνιση της Lady Gaga στα Βραβεία Όσκαρ βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων για πολλούς λόγους. Από τη μία, η ερμηνεία του τραγουδιού “Shallow” μαζί με τον Bradley Cooper ήταν τόσο ερωτική και γεμάτη χημεία που όλος ο πλανήτης την επόμενη μέρα σχολίαζε ότι οι δύο σταρ μπορεί να έχουν στην πραγματικότητα πιο στενή σχέση από τη φιλική που ισχυρίζονται ότι έχουν αυτήν τη στιγμή. Από  την άλλη, η τραγουδίστρια κέρδισε το Όσκαρ στην κατηγορία “Best Achievement in Music for Motion Pictures (Original Song) και ο ευχαριστήριος λόγος της ήταν ιδιαίτερα συγκινητικός κι εμπευσμένος.

Άλλος ένας λόγος για τον οποίο συζητήθηκε η Lady Gaga είναι η εκπληκτική δημιουργία που φόρεσε κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς. Ο οίκος στον οποίο ανήκει είναι όχι άλλος από τον Brandon Maxwell. O διάσημος οίκος, με την κομψότητα και τη φινέτσα που τον χαρακτηρίζει, δημιούργησε μία μαύρη τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ και έμφαση στη μέση, ένα αποτέλεσμα που κατευθείαν έφερνε στο μυαλό τα φορέματα που φορούν οι πριγκίπισσες της Disney στους χορούς των παλατιών.

Πολλές γυναίκες ανυπομονούσαν να κυκλοφορήσει στην αγορά το εν λόγω φόρεμα και τώρα φαίνεται ότι ήρθε επιτέλους η μεγάλη στιγμή. Η αμάνικη δημιουργία του Brandon Maxwell είναι διαθέσιμη προς πώληση στο Moda Operandi , μία πλατφόρμα μόδας, απ’ όπου ο κόσμος μπορεί να αγοράζει κατευθείαν από τις συλλογές των runway των σχεδιαστών.

Ακριβώς, βέβαια, επειδή μιλάμε για μία δημιουργία υψηλής ραπτικής, το κόστος είναι ανάλογο της περίστασης. Το φόρεμα πωλείται στα 6.816 ευρώ και προτείνεται μαζί με μία ζώνη με ασημένιες λεπτομέρειες που κοστίζει 624 ευρώ.

Όποιος θελήσει να το αποκτήσει, το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη…

Photo credits: www.standard.co.uk/

You may also like