Τ-shirt scarves από τη Στέλλα Πλατή

StellaΗ Στέλλα Πλατή είναι κατά κύριο λόγο ασχολείται με  computer graphics animation σε τηλεοπτικό σταθμό και είναι  μητέρα δύο παιδιών.
Η “ψυχοθεραπεία” της είναι η δημιουργία χειροποίητων αντικειμένων και αξεσουάρ! Όσο πιο πιεστική είναι η καθημερινότητά της, τόσο περισσότερο νιώθει την ανάγκη για δημιουργία.
Από μικρή ασχολιόταν είτε με την ζωγραφική, είτε με διάφορες χειροτεχνίες από ενδιαφέροντα υλικά, ενώ αργότερα με κοσμήματα και διακοσμητικά αντικείμενα.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα ασχολήθηκε και με την κατασκευή μπομπονιέρας και μαρτυρικών. Όμως, ως ανήσυχο πνεύμα που είναι, δεν της ήταν αρκετό….

cwsd

Η μόδα ήταν πάντα στα ενδιαφέροντά της, της άρεσαν ανέκαθεν τα ιδιαίτερα αξεσουάρ και κοσμήματα. Αργότερα “φόρεσε” τις χειροτεχνίες της , αφού διακοσμούσε φανελάκια και μακρυμάνικα μπλουζάκια, με χάντρες και κορδέλες.

 

Και μια μέρα περπατώντας  στο δρόμο, είδε μια κοπέλα να φορά στο λαιμό της ένα T-shirt scarf! Δεν τόλμησε να ρωτήσει από που το είχε αγοράσει, αλλά της είχε κέντρισε τόσο το ενδιαφέρον, ώστε να γίνει έναυσμα να ψάξει τον τρόπο και να το φτιάξει μόνη της!

wedw

Για τη Στέλλα ήταν ένα πείραμα με  κάτι όμορφο,ευκολοφόρετο και ιδιαίτερο!
Με απλά υλικά, μια “χρωματιστή πινελιά” μεταμορφώνει την εμφάνιση μας και μας προτείνει ιδέες για  για γυναίκες, άνδρες και μικρά κοριτσάκια!
Όλα είναι μοναδικά καθώς είναι χειροποίητα, με έμπνευση απο τη δική της διάθεση ή το πρόσωπο που θα το φορέσει!
Στόχος της  λοιπόν είναι να δημιουργεί,  για να φτιάξει τη διάθεση μας!

wewfwfwef

Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες των δημιουργιών της Στέλλας Πλατή, μπορείτε να καλέσετε στο 6977221859

You may also like