Υδροχόος, ο ασυμβίβαστος, από την Χρ. Θεοχάρη

Το ζώδιο του Υδροχόου  έχει ανατείλει στον ορίζοντα εδώ και κάποιες μέρες και ο αέρινος, επαναστάτης και ευφυής νεροκουβαλητής έχει την τιμητική του!

Πόσα να γραφτούν γι’αυτό το ανατρεπτικό και επαναστατικό ζώδιο; Πόσα λόγια χρειάζονται για να περιγράψουν μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Charles Dickens, ο Λόρδος Βύρωνας ή ο Τόμας Μούρ που είναι κλασικοί εκπρόσωποι του ζωδίου; Ή ποιος μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία της  Jennifer Aniston, της Ellen DeGeneres, του Christian Bale και της Shakira ή να ξεχάσει ό,τι έγραψε η Virginia Woolf ή η Τόνι Μόρισον;

Ο μεγάλος Γάλλος μόδιστρος που έφερε επανάσταση στη μόδα με το newlook του, ήταν άλλος ένας Υδροχόος-ο Christian Dior.

Όσοι γεννήθηκαν σ’ αυτό το αέρινο ζώδιο έχουν την ευφυΐα αλλά και την αφυπνισμένη συνείδηση ​​που θα μας βοηθήσει να «αλλάξουμε πίστα» και να μεταφερθούμε πιο συνειδητά στην νέα χιλιετία. Είναι δίκαιοι, ανθρωπιστές  και φιλάνθρωποι και θέλουν να μετατρέψουν τον κόσμο σ’ ένα καλύτερο μέρος. Οι Υδροχόοι είναι πάνω απ’όλα οραματιστές. Οι προοδευτικές αυτές ψυχές σκέπτονται πώς μπορούν τα πράγματα να γίνουν καλύτερα για το κοινωνικό σύνολό.

Τυχεροί που έχουν τόσους πολλούς φίλους και γνωστούς, γιατί είναι φιλικοί, ανοιχτοί, κοινωνικοί, προσηνείς και εφευρετικοί-έτοιμοι να βοηθήσουν το συνάνθρωπο και να βρουν αντισυμβατικές λύσεις, εκεί που η λογική σταματάει.

Τα πάντα φτιάχνονται με χαμόγελο και συλλογική προσπάθεια για τον Υδροχόο.
Με τον ίδιο τρόπο που ο νεροκουβαλητής Υδροχόος φέρνει αυτό το πολύτιμο υγρό ως δώρο στον κόσμο, έτσι κι εκείνοι διαχέουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους παντού.

Η διαδικασία της σκέψης τους είναι, πάντα ευρηματική και πρωτότυπη. Κι εδώ ξεκινά η αντίφασή τους: Ενώ οι Υδροχόοι δεν θέλουν στην ουσία να δεσμεύσουν κανέναν, θα ήταν πολύ πιο ευτυχισμένοι αν ο υπόλοιπος κόσμος συμφωνεί μαζί τους. Όταν διαφωνείς μαζί τους, τσαντίζονται, πεισμώνουν  και «κατεβάζουν ρολά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΤΟ 2016

Ανυπόμονοι, πεισματάρηδες, ακόμα και απότομοι, δύσκολα θα τους αλλάξετε γνώμη. Άλλη μια αντίφαση για το επαναστατικό αυτό ζώδιο αφορά τις σχέσεις τους. Ως εκπρόσωποι του Σταθερού σταυρού, στις ερωτικές τους σχέσεις είναι πολύ σταθεροί και πιστοί-ίσως περισσότερο από όσο πρέπει μερικές φορές. Όμως πάντα υπό έναν όρο: ερωτεύονται αλλά θέλουν και την ελευθερία τους. Θέλουν τον άλλο δίπλα, αλλά να μην είναι και συνέχεια στα πόδια τους…Το περιθώριο που δίνουν στους άλλους είναι ένα μείγμα από συμπαντική αγάπη, ουμανιστική ανεκτικότητα και …αδιαφορία. Επίσης, πού δύσκολα ζηλεύουν-εκτός κι αν έχουν ωροσκόπο σε έναν από τα πιο κτητικά και ανασφαλή ζώδια: Σκορπιό, Καρκίνο ή Ταύρο!

Είναι γεγονός ότι γίνονται καλύτεροι φίλοι από εραστές, καθώς προτιμούν σχέσεις ισότιμες, ελεύθερες, γεμάτες περιπέτεια.Πιο εύκολα θα γίνετε ζευγάρι με έναν/μια Υδροχόο αν είστε πρώτα φίλοι.

12650303_10153829814072357_330917783_nΟι άντρες Υδροχόοι, όσο γοητευτικοί κι αν είναι, ειδικά στο λέγειν,μπορεί και να ξεχάσουν το ραντεβού μαζί σας, αν έχουν βρει κάτι πιο ενδιαφέρον που θα τους γοητεύσει.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη για τα επόμενα δυόμιση χρόνια να τους κάνει ένα ωραίο εξάγωνο, οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες, ειδικά για τους Υδροχόους τους δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου, εφόσον έφυγε και η ασφυκτική πίεση του Κρόνου στον Σκορπιό από πάνω τους το 2015.

Ο Δίας στο Ζυγό από τον Σεπτέμβριο του 2016 θα τους ευνοήσει σημαντικά σε κάθε είδους σημαντική σχέση της ζωής τους, επαγγελματική ή ερωτική.

Οι μόνες περίοδοι που χρειάζονται περισσότερη προσοχή, είναι με τον Άρη στον Σκορπιό, που θα δημιουργήσει εστίες έντασης στο σπίτι και την οικογένεια, ή στην καριέρα από τώρα μέχρι και τον Ιούνιο.

«Κι όμως γυρίζει»

Γαλιλαίος

15/2/1564

Περισσότερα για την Χριστίνα Θεοχάρη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like