Υδροχόος: Ο σκεπτόμενος επαναστάτης

Πόσα έχουν γραφτεί γι’ αυτό το ανατρεπτικό και επαναστατικό ζώδιο, το ενδέκατο του ζωδιακού κύκλου που έχει ξεκινήσει την πορεία του εδώ και κάποιες εβδομάδες;

Μεγάλες προσωπικότητες της παγκόσμιας ιστορίας όπως ο Άβρααμ Λίνκολν,ο Λόρδος Βύρωνας ή ο Τόμας Μούρ είναι κλασικοί εκπρόσωποι του ζωδίου και χάραξαν νέους δρόμους για την ανθρωπότητα.Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία της Jennifer Aniston ,του Ashton Kutcher ή Christian Bale και της Shakira ή να ξεχάσει ό,τι έγραψε η υπέροχη Βιρτζίνια Γουλφ ή η αλτρουίστρια Τόνι Μόρισον;

Όσοι γεννήθηκαν σ’ αυτό το ζώδιο έχουν την κοινωνική συνείδηση ​​που θα μας βοηθήσει να «αλλάξουμε πίστα» και να μεταφερθούμε πιο εύκολα στη νέα δεκαετία. Είναι ανθρωπιστές , φιλάνθρωποι και θέλουν να κάνουν  τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος . Οι Υδροχόοι είναι οραματιστές. Οι ρομαντικές, προοδευτικές ψυχές που περνούν το χρόνο τους να σκεφτόμαστε πώς τα πράγματα μπορεί να γίνουν καλύτερα.Ο λόγος που έχουν τόσους πολλούς φίλους και γνωστούς; Είναι φιλικοί, ανοιχτοί, κοινωνικοί, καλοδιάθετοι, ευφυείς.εφευρετικοί έτοιμοι να βοηθήσουν το συνάνθρωπο.

Τα πάντα φτιάχνονται με χαμόγελο και συλλογική προσπάθεια για τον Υδροχόο.
Με τον ίδιο τρόπο που ο νεροκουβαλητής Υδροχόος φέρνει αυτό το πολύτιμο υγρό ως δώρο στον κόσμο, έτσι κι εκείνοι διαχέουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους παντού. Η διαδικασία της σκέψης τους είναι, επίσης, πάντα ευρηματική και πρωτότυπη και προσφέρουν τις ιδέες τους όπου και όποτε τους τις ζητήσουν. Κι εδώ ξεκινάει η αντίφασή τους: Ενώ οι Υδροχόοι δεν θέλουν στην ουσία να δεσμεύσουν κανέναν, θα ήταν πολύ πιο ευτυχισμένοι αν ο υπόλοιπος κόσμος συμφωνεί μαζί τους. Όταν διαφωνείς μαζί τους, τσαντίζονται και κατεβάζουν ρολά.

Ανυπόμονοι , πεισματάρηδες, ακόμα και απότομοι, δύσκολα θα αλλάξουν γνώμη. Στις ερωτικές τους σχέσεις είναι σταθεροί-ίσως περισσότερο από όσο πρέπει πολλές φορές. Ερωτεύονται αλλά θέλουν και την ελευθερία τους. Θέλουν τον άλλο δίπλα, αλλά να μην είναι και συνέχεια στα πόδια τους…Το περιθώριο που δίνουν στους άλλους είναι ένα μείγμα από συμπαντική αγάπη, ουμανιστική ανεκτικότητα και …αδιαφορία. Επίσης, δεν ζηλεύουν, εκτός κι αν έχουν ωροσκόπο Σκορπιό ή Ταύρο!

Οι άντρες Υδροχόοι, όσο γοητευτικοί κι αν είναι, ειδικά στο λέγειν, έχουν τη φήμη… αφηρημένου επιστήμονα-μπορεί και να ξεχάσουν το ραντεβού μαζί σας, αν έχουν βρει το νέο τους gadget και θέλουν να παίξουν μαζί του!

Ο πιο εύκολος τρόπος να τους κατακτήσετε, είναι να τους πείτε ότι…δεν θέλετε σχέση ή να τους «ρίξετε» με τις γνώσεις και την ευφυΐα σας, ενώ οι γυναίκες Υδροχόοι, γοητεύονται μόνο από εγκεφαλικούςεραστές και κυρίως όσους έχουν αυξημένη την αίσθηση του χιούμορ και της περιπέτειας εν γένει.

Καλύτεροι φίλοι από εραστές, προτιμούν σχέσεις ισότιμες, ελεύθερες, γεμάτες αντιφάσεις και δυσκολίες, όσο παράδοξο κι αν είναι αυτό. Η ουσία είναι μία: πιο εύκολα θα γίνετε ζευγάρι με έναν/μια Υδροχόο αν είστε πρώτα φίλοι.

Με μια πολύ έντονη Πανσέληνο που μόλις πέρασε, την Πανσέληνο του Χιονιού στον άξονα Λέοντα -Υδροχόου, που μας ταρακούνησε ως προς τις σχέσεις και ειδικότερα έφερε απογοητεύσεις σε πολλά επίπεδα, οι Υδροχόοι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν μπροστά.

Μπορεί ο Ουρανός από τον Ταύρο να έφερε τα πάνω-κάτω στη ζωή των Υδροχόων του πρώτου δεκαημέρου, από την άνοιξη του 2018 και μετά, όμως καλό είναι από τώρα να προετοιμάζονται για ένα καθοριστικό 2021. Γιατί; Διότι Κρόνοςκαι Δίας θα μπουν στο ζώδιό αυτό την επόμενη χρονιά και θα δώσουν καθοριστικές αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής τους, αλλαγές που θα στεριώσουν και θα καρποφορήσουν μετά από πολλή δουλειά. Οι σχέσεις βελτιώνονται, νέοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο, νέες ευκαιρίες και πολλή τύχη! Buckle-up Aquarians!

Ας μην ξεχνάμε ότι οι προκλήσεις τους δυναμώνουν και θα πάρουν τα εύσημα, όταν καταφέρουν να κόψουν το νήμα.

Photo credits: floraqueen.com/ astrologyzone.com

You may also like