Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου

Φτάσαμε κιόλας στα μισά του Φλεβάρη, το καταλάβατε; Τα καλά νέα είναι πως πλέον δε μας απειλούν χαμηλές θερμοκρασίες και… δοντάκια που χτυπούν από το κρύο! Τα λιγότερο καλά νέα είναι πως ακόμη χρειάζεται να ντυνόμαστε λίγο πιο προστατευμένα. Η άνοιξη, όμως, πλησιάζει και μπορούμε να βάλουμε σταδιακά πιο ανοιξιάτικο mood στην εμφάνισή μας, αρχής γενομένης χρησιμοποιώντας χρώμα. Αλλά ας τα πάρουμε όλα με τη σειρά για να είμαστε σωστά προετοιμασμένες!

Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

Νεφώσεις αναμένονται στην επικράτεια, αραιές που κατά περιόδους θα αυξάνονται και μόνο στα Δωδεκάνησα αναμένονται να εξελιχθούν σε τοπικές βροχές. Αν κι ανεβασμένη συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα, η θερμοκρασία θα σημειώσει αύριο μικρή πτώση και κατά μέσο όρο θα κυμανθεί μεταξύ 9°C και 14°C. Οι δε άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

Τι προτείνουμε;

Η συνεργασία του Tommy Hilfiger με τη Zendaya μας έχει απλά ΕΝ-ΘΟΥ-ΣΙ-Α-ΣΕΙ! Πώς να αντισταθείς σε αυτήν την υπέροχη midi skirt με pattern hound tooth; Πολλά απλά δε μπορείς, ειδικά αν τη συνδυάζεις με ένα στενό πουλόβερ σε έντονο μπλε χρώμα για ιδιαίτερη αντίθεση;

               Ένα ζευγάρι μπότες με μέτριου ύψους τακουνάκι είναι το ιδανικό για την πολυάσχολη μέρα μας. Φυσικά, ο Καλογήρου μας κακομαθαίνει (#fact) με τα παπούτσια της τσάντες και τα αξεσουάρ από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας κι εμείς “λαχταράμε” τη διακριτική κομψότητα του Michael Kors!

               Και το 2K10 Creations της αγαπημένης μας Κατερίνας Καμίση είναι πάντα κοντά μας για να βάλει τις τελικές πινελιές στην εμφάνισή μας με τις μοναδικές της δημιουργίες, όπως αυτά τα πανέμορφα κρεμαστά σκουλαρίκια σε pattern φύλλου! Α, και μην ξεχάσετε να κάνετε follow για να γνωρίζετε πρώτες τις νέες τις προτάσεις!

               Ποιος είπε πως το backpack είναι μία τσάντα που ανταποκρίνεται μόνο σε ένα streetstyle; Το σακιδιάκι Michael Kors που μας φέρνει ο Καλογήρου όχι μόνο θα μας επιτρέψει να έχουμε μαζί μας όλα όσα θα χρειαστούμε στη διάρκεια της μέρας μας, αλλά θα μας βοηθήσει να κάνουμε και fashion statement!

               Ποια γυναίκα φεύγει από το σπίτι χωρίς το αγαπημένο της κραγιόν; Προτού καν βάλετε το μπουφάν σας σιγουρευτείτε πως έχετε ρίξει στο backpackκαι το Velvet Matte Lip Pencil της NARS – το οποίο βρίσκουμε πάντα στα Sephora!

               Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για τα padded jackets και χάρη στη συλλογή του Tommy Hilfiger το look μας αυτόματα γίνεται street CHIC!

               Τέλος, δώστε τη φόρμα που επιθυμείτε στα μαλλιά σας και πιάστε μία μικρή τούφα στο πλάι με τη βοήθεια των hairclips της Κατερίνας (Καμίση)!

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

               Hairstyle photo credits: No Rest For Bridget

               Earring & hair clips photos: katerina_kamisi/Instagram

You may also like