Υποδεχτείτε τα Χριστούγεννα στο McArthur Glen

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, στις 18.00 το McArthur Glen Designer Outlet, ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη μοναδική συναυλία της Δέσποινας Βανδή (είσοδος δωρεάν)!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ!

• Από τις 9 Νοεμβρίου μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου, επισκεφτείτε το Vintage Festival και αποκτήστε αυθεντικά vintage ανδρικά και γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ των μεγαλύτερων σχεδιαστών όπως Hermes, Dior, Chanel, Gucci και άλλων πολλών σε μοναδικές τιμές.

• Τώρα μετακινηθείτε από και προς το εκπτωτικό χωριό McArthur Glen με πούλμαν από τη στάση Δουκίσσης Πλακεντίας του μετρό. Τα δρομολόγια ισχύουν Δευτέρα έως Σάββατο από τις το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, ανά μια ώρα.

• Νέες αφίξεις στο McArthur Glen! Swarovski για τους λάτρεις των γνωστών κοσμημάτων και American Stars για τους fans της casual chic ένδυσης. Οι εκπλήξεις συνεχίζονται το Νοέμβριο με τη δημοφιλή σειρά Li-La-Lo, το Camel Active και το ιταλικό brand υποδημάτων Carlo Pazolini.

• Ξεκινήστε και εσείς τη δική σας συλλογή με ένα Vintage φουλάρι από τη μοναδική collection του A.N.G.E.L.O .

 

 

 

 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.mcarthurglen.com/gr/mcarthurglen-athens/gr/?utm_source=Responsys&utm_medium=email&utm_term=Manual&utm_content=Newsletter&utm_campaign=20121108_NL_Athens_Vintage

You may also like