Υποδεχτείτε το νέο χρόνο με υπέροχα αρώματα

Είναι όμορφο να κοιτάζουμε μπροστά στο μέλλον και να βλέπουμε με αισιοδοξία αυτά που έρχονται, είναι επίσης αναγκαίο να κάνουμε και έναν απολογισμό για εκείνα που φεύγουν όταν  φθάνουμε το τέλος του χρόνου. Τι μας έμεινε χαραγμένο στη μνήμη μας και πόσο ικανοποιημένοι είμαστε για όλα αυτά που κατορθώσαμε η και για όσα δεν πετύχαμε. Παρατηρώ στην διάρκεια των χρόνων που περνούν ότι η μυρωδιά ενός αρώματος  με συνοδεύει με τις αναμνήσεις της κάθε χρονιάς. Για αυτό  υποδεχόμαστε το 2020 με τρία καινούργια αρώματα για να μας συντροφεύσουν στο μέλλον…

  1. Η απόλυτη αφοσίωση στον έρωτα είναι η νέα έμπνευση της Killian με πρωταγωνιστές τα λευκά άνθη όπως οι νότες ιβίσκου, ίριδος, φρέζας και γάλα καρύδας ενώ τα εκχυλίσματα βανίλιας και musk σας προσδίδουν αισθησιακή αύρα. Το νέο άρωμα «Rolling in Love» θα σας ανανεώσει πλήρως αφήνοντας την παρουσία σας αξεπέραστη.
  2. Το πολυτελή άρωμα της Byredo Bal D’ Afrique ήρθε να σας εντυπωσιάσει και να σας μαγέψει με την ιδιαιτερότητα του.Το άρωμα Bal D’ Afrique Eau De Parfum θυμίζει ένα ζεστό και ρομαντικό βετιβέρ εμπνευσμένο από το Παρίσι στα τέλη των 20’s και την τρέλα από την Αφρικανική κουλτούρα, την τέχνη, τη μουσική και το χορό. Μοναδική και γεμάτη ζωντάνια, η ευφορία με το νερολί του Bal d’Afrique, την Αφρικανική καλέντουλα και το Μαροκινό κεδρόξυλο σας αφήνει άναυδους για την αλλαγή της χρονιάς.
  3. Αν αγαπάτε τα low-key αρώματα τότε το Original Musk Eau De Toilette της Kiehl’s. Είναι φρέσκο και θυμίζει την φρεσκάδα και την μυρωδιά που έχετε μόλις βγαίνεται από το ντους. Η εκρηκτική φρεσκάδα των εσπεριδοειδών,ακολουθώντας η μυρωδιά απαλού τριαντάφυλλου, ylang-ylang και νερολί αφήνει στο τέλος ένα αισθησιακό, ανατολίτικο τελείωμα με tonka nut, λευκό patchouli και Musk

Οι αισθήσεις μια οξύνονται από ένα όμορφο και αισθησιακό αρώμα. Είτε φυσικό είτε μεθυστικό τα αρώματα έχουν διάρκεια στον χρόνο και παραμένουν κλασσικές αξίες για όλους μας. Εμπνευστείτε!!

photo credits: @christinhumephoto (unsplash)

You may also like