Φυσικό στυλ και stay at home με Embryolisse

Μιας και μένουμε σπίτι το σίγουρο είναι πως δεν έχουμε την ανάγκη για περισσότερο μακιγιάζ  όσο πριν. Ίσως ο διευθυντής του γαλλικού οίκου Kenzo να βρισκόταν αρκετά μπροστά για την εποχή του χωρίς να το ξέρει βέβαια ακόμη, παρουσιάζοντας την νέα του συλλογή για φθινόπωρο, χειμώνα 2020 αφιερωμένο στο νομαδικό πνεύμα. Εκεί ο skincare expert της Ebryolisse, Olivier Tissot, μας εξηγεί πως θα προετοιμάσουμε την επιδερμίδα μας για μακιγιάζ που διαρκεί ακόμη και αν είναι απειροελάχιστο. «Ένα καλό ενυδατικό προιόν προστατεύει την επιδερμίδα, μειώνουμε τις κοκκινίλες και τις ατέλειες και εξασφαλίζουμε τη διάρκεια του μακιγιάζ».

  1. Ξεκινήστε και απομακρύνετε όλους τους ρύπους, αν και τώρα δεν έχουμε πολλούς αυτή η διαδικασία χρειάζεται. Η Michelar Lotion αποτελείται από μικκύλια, αφαιρεί χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Αφήνει μια ωραία αίσθηση φρεσκάδας που θα μας κάνει να αισθανθούμε όμορφα.
  2. Ένα καλό μασάζ στο πρόσωπο την ώρα που θα απλώσετε γενναιόδωρά, τις σταγόνες του Lait Cream Concetrate βοηθάει την ανάλαφρη υφή του να απορροφάται γρήγορα και να δρα εξαιρετικά καταπραΰνοντας την ευαίσθητη επιδερμίδα σας.
  3. Αν έχετε μικτή επιδερμίδα εφαρμόστε την Hydra Mat Emulsion σε περιοχές που έχουν ανεπιθύμητη γυαλάδα, για ένα ματ τελείωμα.
  4. Αν δεν κοιμάστε καλά τελευταία η δουλεύεται αρκετά σε υπολογιστή, μειώστε τα σημάδια κούρασης ενυδατώστε την περιοχή γύρω από τα μάτια με το Radiant Eye, ένα στικ που προσφέρει εφέ δροσιάς!
  5. Μιας και μιλάμε για ολοκληρωτική ενυδάτωση του προσώπου την τελευταία πινελιά την βάζουμε με την Cicalisse SOS Restorative Cream. Οι επανορθωτικές τις ιδιότητες  ταχείας δράσης φροντίζει τα σκασμένα χείλη μετατρέποντας στα πιο απαλά όπως των μοντέλων.

Δεν τεμπελιάζουμε και κάνουμε τα πάντα για να μην βαριόμαστε… Φροντίζουμε τον εαυτό μας. Το moto της εποχής μας είναι self-protection and be better!

Photo credits: @icons8 (unsplash)

You may also like