Χριστουγεννιάτικα Beauty gift boxes που ξεχωρίσαμε

Πιθανότατα κι εσείς, όπως κι εμείς, έχετε μπει στη διαδικασία αναζήτησης των τέλειων δώρων για τα Χριστούγεννα. Επειδή, ως The K-magazine, έχουμε στο επίκεντρο την γυναίκα, θα ξεκινήσουμε με τα ωραιότερα δώρα από τον χώρο της ομορφιάς… είτε για εσάς την ίδια είτε για τις γυναίκες που αγαπάτε και θέλετε να τους προσφέρετε το καλύτερο.

Σήμερα, θα μιλήσουμε για τα Christmas boxes που περιλαμβάνουν πολλά διαφορετικά προϊόντα από το κάθε brand, καλύπτοντας όσο γίνεται περισσότερες ανάγκες. Για να δούμε τι έχουμε βρει στο inbox μας … για να σας προτείνουμε:

Advent Calendar by The Body Shop

Ξεκινώ από το ημερολόγιο  από το The Body Shop, που έχω πάρει ήδη στα χέρια μου. Δεν θα σου πω για τη χαρά που ένιωσα όταν το έλαβα… αλλά είναι κάτι που αξίζει τον κόπο να το ψάξεις. Γιατί όχι μόνο μέσα στο κάθενα από 3 διαφορετικά μεγέθη  κρύβονται τουλάχιστον 24 υπέροχες εκπλήξεις περιποίησης -από mini best seller μέχρι full size προϊόντα περιποίησης και μοναδικά αξεσουάρ- αλλά υπάρχει κι ένα φιλανθρωπικό project.  Mε κάθε αγορά που κάνουμε από τα The Body Shop στηρίζουμε ευάλωτες γυναίκες που πλήττονται από την κοινωνική και οικονομική κρίση που επέφερε η πανδημία. Μέρος λοιπόν των εσόδων από τις αγορές σε όλα τα προϊόντα που θα γίνουν μέχρι τις 10/1/21 θα διατεθούν στην ΜΚΟ Woman Act.

Advent Calendars by Sephora

Δεν θα μπορούσα να σας μιλήσω για τα 3 διαφορετικά Ημερολόγια από τα καταστήματα sephora. ή πλέον πιο συγκεκριμένα στα sephora.gr :

– Sephora Favorites Advent Calendar με ολοκαίνουριο, πολυτελές και επαναχρησιμοποιούμενο design: 25 συρτάρια και προϊόντα θα απογειώσουν τον ενθουσιασμό σας καθώς περιμένετε να έρθουν τα Χριστούγεννα.

-Μπείτε στη μαγευτική ζούγκλα της Sephora Collection και ανακαλύψτε το Advent Calendar που περιέχει 24 εκπλήξεις ομορφιάς, κρυμμένες από τη συμμορία άγριων ζώων.

The Ritual of Advent, με 24 μοναδικές εκπλήξεις,  μια μοναδική συλλογή από πολυτελή προϊόντα σε deluxe size και 4 limited edition κεριά.

Maybelline advent Calendar

Από την Maybelline πέρσι είχα λάβει το πρώτο μου advent Calendar και το είχα ευχαριστηθεί σαν μικρό παιδί.  Για φέτος, είδα ότι έχει πολύ ωραίο Packaging με design που θυμίζει άλλες εποχές της Νέας Υόρκης. Μέσα μπορείτε να βρείτε 24 διαφορετικά προϊόντα makeup. Από κραγιόν και mascara.. μέχρι βερνίκια νυχιών και  primers. Τα 15 items είναι σε κανονικό μέγεθος, 5 σε μικρό κι έχει 4 εκπλήξεις!

32 beauty essentials by Estée Lauder

Αποκτήστε 32 βασικά προϊόντα ομορφιάς – μαζί με τον #1 ορό Νέο Advanced Night Repair  – και πολλά περισσότερα. Αυτό είναι το δώρο που περιμένατε για…τη μεγαλύτερη, πιο όμορφη συλλογή, όλα σε ένα πολυτελές βαλιτσάκι ταξιδίου. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τις αποχρώσεις και τα μεγέθη παρακάτω:

  • 2 Pure Color Envy Eye Shadow Palettes σε NUDES (10 αποχρώσεις) και GLAM (10 αποχρώσεις)—20 βασικές αποχρώσεις συνολικά (συνολικό καθαρό βάρος για κάθε παλέτα .1 oz./3.7g)
  • 1 Pure Color Envy Cheek Palette σε GLOW, με 3 βασικές αποχρώσεις: Bronze Goddess στην απόχρωση Medium, 220 Pink Kiss και Modern Mercury (συνολικό βάρος .29 oz/8.7g)
  • 1 Sumptuous Extreme Mascara, .27 oz./8ml
  • 2 Pure Color Envy Lipsticks, .12 oz./3.5g το καθένα, στην απόχρωση 184 Knockout Nude και 333 Persuasive
  • 1 Pure Color Envy Lip Gloss, .09 oz./2.7ml, στην απόχρωση 115 Flash Fire
  • 1 Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex, .17 oz./5ml
  • 1 Revitalizing Supreme+ Creme, .24 oz./7ml
  • 1 Gentle Eye Makeup Remover, 3.4 oz./100ml
  • 1 Βαλιτσάκι Ταξιδίου

Holiday collection από τη SMASHBOX

Για αυτή την εορταστική περίοδο, η Smashbox Cosmetics γιορτάζει την Τέχνη του Παιχνιδιού. Εμπνευσμένος από το studio του brand στο Los Angeles, ο διάσημος καλλιτέχνης Donald Robertson δημιούργησε ως ένα αυθεντικό και αποκλειστικό έργο τέχνης, αυτή την limited-edition, παιχνιδιάρικη και σε επαναχρησιμοποιούμενη συσκευασία, συλλογή δώρων.

Aqua di Parma

Με μια πρώτη ματιά, το Advent calendar φέρνει στο νου το απαράμιλλο κουτί της Acqua di Parma, όμως όταν ανοιχτεί μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο ιταλικό σπίτι. Κάθε παράθυρο φανερώνει μέρα με τη μέρα και μια έκπληξη. Για το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου, το κερί NoOe di Stelle των 70gr, ενώ την πρώτη και την τελευταία μέρα την Colonia, το σύμβολο του ιταλικού στιλ.

Diptyque

Πέντε αγαπημένα Diptyque κεριά μαζί σε ένα limited edition set. Περιέχει 5 εμβληματικά κεριά diptyque των 35g με φλοράλ και φρουτώδη αρώματα: Baies, Roses, Figuier, Tubéreuse, Lys.

Φυσικά, όλες οι παραπάνω εταιρείες κυκλοφορούν ειδικές σειρές με χριστουγεννιάτικά προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά.

Και μην ξεχνάμε..

“It’s not now much we GIVE but how much LOVE we put into giving.”

Mother Teresa

Photo credits: @karishea (unsplash)

You may also like