«Όλα είναι εδώ», από τον Γιώργο Ζαχαρόπουλο

Γιώργος-Ζαχαρόπουλος-1024x1024Μια εξομολόγηση για τον «εαυτό μας» στο «τώρα», αποτελεί το “Όλα είναι εδώ”, το πρώτο single του Γιώργου Ζαχαρόπουλου. Προπομπός του άλμπουμ, που πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, το «Όλα είναι εδώ», φωτεινό, αισιόδοξο και δροσερό, χτυπά στο ρυθμό του καλοκαιριού.

Η φωνή του single ανήκει στον Γιώργο Ζαχαρόπουλο, στίχοι και μουσική υπογράφονται επίσης από τον ίδιο. Ποπ, ροκ, φάνκ ή κάτι άλλο; Δύσκολα κάποιος βάζει στη μουσική του περιοριστικές ταμπέλες. Σίγουρα πάντως, ο αυθορμητισμός, η χορευτική διάθεση και η ποικιλία των στοιχείων που αναβλύζουν από τη μουσική του γοητεύουν τον ακροατή. «Φλερτάρει» με την αμερικάνικη και αγγλική ποπ και ροκ κουλτούρα, ωστόσο η εσωτερικότητα της μουσικής του πηγάζει από την ελληνική μουσική παράδοση.

Ύστερα από πολυάριθμες συνεργασίες με συγκροτήματα ως τραγουδοποιός, κιθαρίστας ή τραγουδιστής, συμμετοχές σε ηχογραφήσεις και εμφανίσεις σε Φεστιβάλ και Αφιερώματα, με το «Όλα είναι εδώ» αποφάσισε να ακολουθήσει έναν πιο προσωπικό δρόμο στη μουσική του σταδιοδρομία. Συνοδοιπόροι σ’ αυτή του την προσπάθεια είναι η Μυρτώ Τίκωφ στα πλήκτρα, ο Πέτρος Σταμέλος στο ηλεκτρικό μπάσο, με τους οποίους συνυπογράφει και την ενορχήστρωση και ο Βαγγέλης Παρασκευαΐδης στα τύμπανα και κρουστά.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού κυκλοφορεί ήδη από τις 30 Μαΐου….

You may also like