Όνειρα, μαγεία και έρωτας μέσα στα νέα αρώματα από την ΚΟΡΡΕΣ

Όνειρα, μαγεία και έρωτας -ο αρωματικός χειμώνας της ΚΟΡΡΕΣ με δύο νέα LIMITED EDITION αρώματα.
Τα Tonka Beans [aka Love Beans] μεταφέρουν λίγο από το μυστικισμό τους στα αρώματα TONKΑ PURPLE [FOR HER] και TONKA BROWN [FOR HIM] μαζί με τη μοναδική γλυκόπικρη ευωδιά τους -ένα ιδιαίτερο μείγμα βανίλιας και tobacco- αλλά και δύο υποσχέσεις: Dreams Come True & Magic Happens!

Τα Tonka Beans εγκλωβίζουν το μυστικισμό της τύχης και του έρωτα στις πλούσιες, σχεδόν υπνωτικές γλυκό-πικρες νότες που βρίσκονται στη βάση των δύο νέων αρωμάτων. Στο θηλυκό, oriental TΟΝΚΑ PURPLE/ DREAMS COME TRUE, η Βανίλια, το άνθος Πορτοκαλιού, το Ροδάκινο, το Γιασεμί, μαζί με το Περγαμόντο και το Μανταρίνι ‘συνδιαλέγονται’ με τα Tonka Beans των ονείρων που γίνονται πραγματικότητα.

Το TONKA BROWN/ MAGIC HAPPENS μυεί τον ανδρικό πληθυσμό στη μαγεία του κεντρικού αρωματικού συστατικού, καλύπτοντας το ‘μυστήριο’ που αυτό εκπέμπει, με νότες από ινδικό Σανταλόξυλο, λευκό Κέδρο, Πορτοκάλι, Κάρδαμο, Πιπέρι, Τριαντάφυλλο, Λεμόνι. Ένα ξυλώδες, πικάντικο άρωμα για όσους πιστεύουν, κυνηγούν ή δημιουργούν μαγεία.


Τα δύο νέα Limited Edition αρώματα έχουν τη δική τους ταυτότητα, μία ξεχωριστή ιστορία που τα διαφοροποιεί από το χαρακτήρα της γνωστής σειράς αρωμάτων ΚΟΡΡΕΣ. Ωστόσο, η φυσική κατεύθυνση παραμένει κοινό σημείο -δεν περιέχουν phthalates, polycyclic-musk compounds [PCM] και nitro-musks, ουσίες χαρακτηριστικές στους διαλύτες και στα σταθεροποιητικά μέσα [fixatives] των αρωμάτων και γνωστές για την υψηλή πιθανότητα πρόκλησης ερεθισμών, τη συσσώρευσή τους στον ανθρώπινο οργανισμό και τη μη βιο-αποικοδομησιμότητά τους. Ως μέσο συντήρησης των αρωμάτων έχει επιλεγεί το φυσικό αντιοξειδωτικό και συντηρητικό, Rosmarinus officinalis.

Tonka Beans

Καρποί που λέγεται ότι φέρνουν τύχη σε θέματα αγάπης και κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα.
Στην αρχαιότητα τα Tonka Beans ‘πρωτοστατούσαν’ σε τελετές και ξόρκια για πραγματοποίηση ευχών…αγάπη, τύχη, πλούτο, θάρρος. Ρίχνοντας επτά καρπούς σε ένα ποτάμι ή κατ’ άλλους απλά ψιθυρίζοντας την ευχή ενώ κρατάς τον καρπό στην παλάμη σου, αρκεί για να γίνει αυτή πραγματικότητα. Καρποί ‘διαλυμένοι’ σε ρόφημα βοτάνων μπορούν να θεραπεύσουν τη ψυχή, να απομακρύνουν την κατάθλιψη και τη σύγχυση, να διώξουν τις αρνητικές σκέψεις. Κάποιες από τις φημολογούμενες δυνάμεις των Tonka Beans που διαμόρφωσαν τον μυστηριακό τους χαρακτήρα και τον διατήρησαν στα χρόνια.

You may also like