Όταν οι διάσημες αφήνουν τη σκηνή και πιάνουν το πατρόν…

hm_madonnaΗ κρίση γεννά νέες ιδέες και φυσικά έχει επηρεάσει εξίσου και τους απανταχού σταρς, οι οποίοι είτε λόγω κακής πορείας των καλλιτεχνικών επαγγελματικών του είτε για τον ακριβώς αντίθετο λόγο έσπευσαν να κάνουν μια πιο απτή επένδυση… εξαργυρώνοντας την επιτυχία τους βάζοντας την υπογραφή τους σε πολύ επιτυχημένες σειρές ρούχων.
Πρωτεργάτρια και άκρως επιτυχημένη στο εγχείρημά της ήταν η Madonna. Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια της ποπ άφησε για λίγο το μικρόφωνο και συνεργάστηκε με την κόρη της Λούρδη για να φτιάξουν μια πολύ γνωστή πλέον σειρά ρούχων. Η συνέχεια είναι γνωστή, καθώς η σειρά έγινε αλυσίδα και τα καταστήματα εκατοντάδες ανά τον κόσμο.

Victoria-h_633_451Η Victoria Beckham έχει φτιάξει τη δική της σειρά ρούχων τα τελευταία χρόνια και… γιατί να μην το κάνει άλλωστε!; Ανέκαθεν ήταν το σύμβολο της κομψότητας στο ντύσιμο και αποτελεί πρότυπο στυλ για χιλιάδες γυναίκες. Αυτό ακριβώς είπε να εκμεταλλευτεί και έφτιαξε τη δική της σειρά ρούχων τα οποία είναι εξαιρετικά σικ αλλά και τσουχτερά, αφού οι τιμές τους δεν ενδείκνυνται για περιόδους κρίσης!

Η Courtney Love λανσάρει τη νέα της συλλογή ρούχων με vintage αναφορές, ενώ και η Rihanna έγινε σχεδιάστρια ρούχων και αξεσουάρ και μάλιστα έχει ήδη συνεργαστεί με τον Αρμάνι.

khudson-ann-taylor-02_v_25jan13_pr_b_1440x960Και η Kate Hudson δηλώνει παρούσα στη νέα τάση των σταρ να λανσάρουν τις δικές τους σειρές ρούχων. Έχει ήδη κλείσει συμφωνία να συνεργαστεί με την αμερικανική εταιρεία Ανν Τέιλορ.

1_origΣτη μάχη του πατρόν έχει ριχτεί και η Mischa Burton, η οποία από το 2008 έχει λανσάρει μια σειρά από γυναικείες τσάντες, ενώ πλέον στην ιστοσελίδα της “Mischa’s Place”είναι διαθέσιμη και η σειρά ρούχων της.

Τέλος, την τύχη της στη «γυναικεία αγορά» θέλησε και δοκιμάσει και η Jessica Simpson, η οποία υπογράφει τα γνωστά παπούτσια by Jessica Simpson, που χαρακτηρίζονται από τα ιδιαίτερα ψηλά τακούνια τους.

You may also like