10 Μπάνια που ξεφεύγουν από την φαντασία μας…

Ok, πιθανότατα να μην αποκτήσουμε ποτέ ένα τέτοιο μπάνιο, αλλά κανείς δεν μας απαγορεύει να ονειρευόμαστε ή να μας εμπνεύσουν για να βελτιώσουμε το ήδη υπάρχον!  Κάποια σου κόβουν την ανάσα, κάποια απλά σε εντυπωσιάζουν με την ιδιαιτερότητά τους, το σίγουρο είναι ότι ξεφεύγουν από τα καθημερινά που έχουμε συνηθίσει στο σπίτι μας! 
f3033d9f80c810e21a644938fed619e5

 

Πώς θα σας φαινόταν αν το μπάνιο σας θύμιζε καθεδρικό ναό; Το βρήκαμε στο Elle Decor viaSanctuary & Style... για μια εμπειρία έξω από τα δεδομένα μας!

Αυτό το μπάνιο είναι σε σπίτι στο Los Angeles και το βρήκαμε στο Lonny.

Μέσα στο Marie Claire Maison  διαβάσαμε για ένα μπάνιο που έχει τα πάντα : τζάκι, μία τεράστια μπανιέρα και κι ένα ντους όπου το νερό πέφτει στην κυριολεξία από το ταβάνι! Με μία λέξη “luxurious”!

Ορίστε κι ένα ρομαντικό μπάνιο… από την  Emily Henson.

Ίσως σε γενικές γραμμές να σας φανεί πιο “ταπεινό” από τα υπόλοιπα μπάνια, αλλά αυτή μαρμάρινη μπανιέρα σίγουρα το κάνει να διαφέρει! από το Milk Magazine.

Μιλώντας για μάρμαρο… δείτε αυτό το μπάνιο στο Παρίσι, που βρήκαμε στο  Sketch 42! Μάλιστα αυτό ο βελούδινος καναπές δίπλα σε κάνει να φαντάζεσαι πώς είναι να χαλαρώνεις εκεί, πίνοντας την σαμπάνια σου… περιμένοντας να ζεσταθεί το νερό!  .

Το μπάνιο που βλέπετε στην φωτογραφία από πάνω βρίσκεται σε ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη, έχει σχεδιαστεί από το γραφείο  Steven Harris Architects, κι έχει ένα  open shower και γκαζόν και δέντρο!

Φυσικά και βρίσκεται στο Ρalm Springs και το ανακαλύψαμε στο  Domaine Home.

Αυτό το επιβλητικό μπάνιο σχεδιάστηκε για ένα σπίτι στο West Village ( Desire to Inspire). Το παράθυρο και μόνο σε κάνει να ονειρεύεσαι!

Ένα μπάνιο γεμάτο έργα τέχνης που μόνο στο Παρίσι θα μπορούσε να υπάρχει, επηρεασμένο από τη δεκαετία του 80, το είδαμε στο Domaine Home.

 

Πηγή: εδώ

You may also like