10 χτενίσματα που αρέσουν σε κάθε άνδρα, από τη Μαρία Παπουτσάκη

10675788_899855266693913_8369027305189069372_nΑυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τα μαλλιά μας. Ναι ναι ξέρω ότι και εσάς σας απασχολεί κατά καιρούς μια αλλαγή στα μαλλιά, αλλά αισθάνεστε ότι δεν θα αρέσει στους γύρω σας και κυρίως στο αγόρι σας. Ορίστε, λοιπόν, μια λίστα με δέκα διαφορετικά χτενίσματα και κουρέματα που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Ε, όλο και κάποιο θα σας πηγαίνει!

1. Μακριά και «χαλαρά»
Φυσικά και αρέσουν σε όλες μας. Φυσικά και ταιριάζουν σε όλες μας. Είναι αυτό το φυσικό μαλλί που έχεις και δεν σου αρέσει. Μην το πειράζεις καλέ!

 

 

22. Αθλητική αλογοουρά
Ναι… Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το γιατί. Η αλήθεια είναι ότι πάει σε λίγες, αλλά σε εκείνες δείχνει άψογο. Μακρύς λαιμός, όμορφο πρόσωπο και ψηλή αλογοουρά είναι ο τέλειος συνδυασμός. Δοκιμάστε το!

 

 

 

 

 

33. Ατημέλητος κότσος
Είναι πολύ chic και χρειάζεται μόνο μερικά τσιμπιδάκια. Μπορείς να το κάνεις όλες τις ώρες της ημέρας. Αν θες να είναι λίγο πιο χαλαρό και παιχνιδιάρικο, άσε μερικά τουφάκια ελεύθερα.

 

 

 

 

44. «Φουσκωτό» μαλλί
Όχι, δεν θέλουμε να είναι σαν κράνος, σε καμία περίπτωση. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι τα μαλλιά που είναι κρεπαρισμένα και έχουν όγκο είναι πιο σέξι. Έτσι το βλέπει και εκείνος. Μην το παρακάνετε και μοιάζετε με λιοντάρι!

 

 

 

 

 

5

5. Αφέλειες ή φράντζα
Είναι όμορφο και ταιριάζει στα μακριά αλλά και στα κοντά μαλλιά. Δεν είσαι σίγουρη; Θα σου δώσω εγώ κίνητρο. Το αγόρι σου θα τις «τραβάει» συνεχώς πίσω για να βλέπει το πρόσωπο σου.

 

 

 

 

 

 

66. Κοτσιδάκια
Φυσικά και τα λατρεύει. Δεν ξέρω αν θα του αρέσει να βγείτε για καφέ και να είσαι με τα κοτσίδια, αλλά σίγουρα λατρεύει όταν τα κάνεις στο σπίτι. Είναι τόσο κοριτσίστικα και sexy συγχρόνως !

 

 

 

 

 

 

77. Κοντά
Πρόσεξε! Αυτό το κούρεμα είναι ίσως το πιο ριψοκίνδυνο. Ή θα το αγαπήσει ή θα το μισήσει. Ταιριάζει σε πολύ συγκεκριμένα σχήματα προσώπου, αλλά αν το έχεις, τότε τόλμησε το. Συμβουλέψου και τον κομμωτή σου.

 

 

 

 

8

8. Ίσια και σέξι

Είναι κάτι που έχουμε δοκιμάσει όλες. Τα ίσια μαλλιά δείχνουν πιο λαμπερά και σέξι. Να είσαι σίγουρη ότι και αυτός τα βλέπει έτσι.

 

 

 

 

99. Κυματιστά
Μην αγχώνεσαι όταν τα μαλλιά σου είναι σπαστά και ατημέλητα, όπως όταν βγαίνεις από την θάλασσα και στεγνώνουν. Βάλε λίγο αφρό και το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει.

 

 

 

 

 

 

1010. Περίεργες πλεξούδες
Είναι όμορφες και εύκολες, ειδικά όταν έχεις ξυπνήσει και τα μαλλιά σου θυμίζουν ζούγκλα. Οι επιλογές είναι πολλές. Ε, όλο και κάποια θα του αρέσει, δεν μπορεί…

Τι περιμένεις; Τόλμησε τα!

 

Περισσότερα για τη Μαρία Παπουτσάκη, διαβάστε εδώ

You may also like