12 νέες αποχρώσεις για βερνίκια απο την ΚΟΡΡΕΣ

Δώδεκα νέες Limited Edition αποχρώσεις στη σειρά ΚΟΡΡΕΣ NAIL COLOUR συμπληρώνουν τα χρωματικά trends της σεζόν, ολοκληρώνοντας τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά look.

COLOUR POP COLLECTION FLAMINGO PINK 16 / CIEL 82 / PINK AZALEA 20 / PASTEL LEMON 34

COLOUR POP COLLECTION
PASTEL NEON COLLECTION PALE GREEN 90 / PASTEL MINT 35 / APRICOT 47 / PASTEL PEACH 36

PASTEL NEON COLLECTION
LILAC COOL COLLECTION METALLIC PURPLE 79 / BLUEBERRY 89 / SPRING LILAC 72 / LIGHT MOCCA 32

LILAC COOL COLLECTION

Οι νέες αποχρώσεις αποτυπώνουν όλες τις τάσεις μόδας/μακιγιάζ των φετινών συλλογών, αντανακλώντας τις διαθέσεις της εποχής –COLOUR POP στοιχεία με έντονους τόνους σιέλ, ροζ και λεμονί, PASTEL NEON επιλογές με έμφαση στις αποχρώσεις της μέντας, του ροδάκινου και του βερίκοκου, LILAC COOL πινελιές σε κάθε πιθανό τόνο για κομψό μωβ αποτέλεσμα.

Τα ΚΟΡΡΕΣ NAIL COLOUR με Μύρο & Ιχνοστοιχεία για πλούσιο χρώμα, λάμψη και διάρκεια κυκλοφορούν με βελτιωμένο βουρτσάκι για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Προσφέρουν την πιο φυσική λύση και σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών, καθώς η σύνθεση δεν περιέχει σιλικόνες, ακετόνη, φθαλικές ενώσεις, φορμαλδεϋδη, καμφορά, τολουόλιο, ξυλόλιο. Η σειρά αριθμεί συνολικά 28 [μόνιμη σειρά] + 12 [SS13 Limited Edition] αποχρώσεις.

Η απόδοση του χρώματος φθάνει στο maximum, χάρη στη φροντίδα και extra λάμψη που προσφέρουν τα Base Coat και Top Coat αντίστοιχα.

You may also like