13 +1 λόγοι για τους οποίους αξίζει να συμμετέχουμε στο Lycabettus Run!

Lycabettus_run_poster_2500x3536Το γνωστό ξενοδοχείο St.George Lycabettus, με την πιο εντυπωσιακή θέα της Αθήνας και η εταιρεία Sportevent διοργανώνουν το Lycabettus Run, την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου.

Έναν αγώνα μοναδικό στο κέντρο της πόλης οπού ο δρομέας έχει την ευκαιρία να τρέξει σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη του λεκανοπέδιου, γύρω από τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού.

Με την ευκαιρία της παγκόσμιας γιορτής της Γυναίκας σημαντικό μερος των εσόδων θα διατεθει στο Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικων με καρκίνο του μαστού ‘Αλμα Ζωής
Στην λήξη του αγώνα θα απονεμηθούν κύπελλα στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας (Άντρες – Γυναίκες) ενώ μετάλλια απονέμονται σε όλους τους συμμετέχοντες.
[quote_right]Η διαδρομή είναι 5,5χλμ (2 γύρους τον λόφο) & 11χλμ (4 γύρους) με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το St.George Lycabettus Hotel.[/quote_right]

Διαβάστε παρακάτω τους λόγους που αξίζει να δηλώσετε συμμετοχή και να σας δούμε εκεί….

– Γιατί θα τρέξουμε σ’ένα από τα πιο εμβληματικά μέρη στο κέντρο της Αθήνας που αποτελεί και βασικό πνεύμονά της.

– Γιατί το σημείο του αγώνα είναι πολύ εύκολα προσβάσιμο και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

– Γιατί θα είμαστε απόλυτα ασφαλείς καθώς δε θα υπάρχει κίνηση οχημάτων και όλοι οι κάθετοι δρόμοι θα φυλάσσονται.

– Γιατί θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία δώρων και προσφορών από τους χορηγούς του αγώνα.

– Γιατί θα μπορούμε να αφήσουμε τα προσωπικά μας είδη σε ασφαλή χώρο εντός του ξενοδοχείου Saint George Lycabettus καθώς και να απολαύσουμε δωρεάν το μπουφέ με σνακ και καφέ ή χυμό στον ίδιο χώρο.
– Γιατί μέρος του κόστους συμμετοχής μας θα διατεθεί στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ( Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού).

– Γιατί θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε αν θέλουμε σύντομο δωρεάν πρόγραμμα αποκατάστασης από ειδικούς γυμναστές μετά τον αγώνα, εντός του ξενοδοχείου Saint George Lycabettus.

– Γιατί θα συμμετέχουμε σε κλήρωση για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, 2 δείπνα και 2 γεύματα στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus.

– Γιατί θα υπάρξει κλήρωση μόνο για τις γυναίκες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας για 4 δωρεάν μασάζ αποθεραπείας διάρκειας 25 λεπτών από το TS SPA STUDIO, το οποίο θα προσφέρει για εκείνη τη μέρα έκπτωση στα τριαντάλεπτα μασάζ από 55 ευρώ στα 30 ευρώ ανά άτομο.

– Γιατί οι πρώτοι/ες άνδρες και γυναίκες και στις 2 αποστάσεις θα κερδίσουν παπούτσια Saucony.

– Γιατί θα συμμετέχουμε σε κλήρωση για 1 μηνιαία συνδρομή Pilates/Yoga από το Ananea Pilates + Yoga Kολωνάκι και 1 μηνιαία συνδρομή Pilates/Yoga από το Ananea Pilates + Yoga Γλυφάδα.

– Γιατί θα συμμετέχουμε σε κλήρωση για 2 χρονόμετρα χειρός και 2 σακίδια από την Timex.

– Γιατί θα υπάρχει παροχή ενεργειακών gel GU, μπάρες δημητριακών από τη Nestle και ενεργειακών ποτών POWERADE

Και τέλος, γιατί με την ευκαιρία αυτή το βραβευμένο εστιατόριο, La Suite Lounge στον 6ο όροφο του St.George Lycabettus με την πανοραμική θέα της Αθήνας σερβίρει κάθε μεσημέρι από 10/02 εως και 07/03 το LYCABETTUS RUN MENU, ένα απολαυστικό , χορταστικό και υγιεινό μενού στην μοναδική τιμή των 11€

Για περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής μπείτε στο www.sportevent.gr.

You may also like