1ο Water Pairing Menu στην Ελλάδα με το νερό ΘΕΟΝΗ στο Pelagos

«Το νερό, δεν είναι απλώς νερό». Με αυτή τη φράση το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ μας παρουσίασε το 1οWater Pairing Menu στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον Διεθνή Water Sommelier Michael Mascha, στο Pelagos restaurant, πριν από λίγες μέρες.

To ΘΕΟΝΗ μας προσέφερε μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία στην οποία ο Michael Mascha ανέδειξε όλους τους λόγους που καθιστούν το ΘΕΟΝΗ ένα premium water brand… Ως βασικό συστατικό της καθημερινότητάς μας αλλά και εξαιρετικά σημαντικό «συνοδό» μίας fine dining εμπειρίας. Η παρουσία του Michael Mascha στην Ελλάδα είχε διττό σκοπό καθώς εκτός από την παρουσίαση του Exclusive Water Pairing Menu, προχώρησε στην ανακοίνωση του 1ουυποψήφιου Έλληνα Water Sommelier, Γιάννη Κοροβέση, ο οποίος πρόκειται να πιστοποιηθεί από τη Fine Waters Academy, με την υποστήριξη του ΘΕΟΝΗ.

Γιατί ξεχωρίζει το νερό ΘΕΟΝΗ

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που έχουμε κοντά μας τον Michael Mascha, έναν word-class Water Sommelier. Έχει ήδη ξεχωρίσει και βραβεύσει το ΘΕΟΝΗ για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαθέτει. Πρόκειται για το επόμενο «σκαλοπάτι» στην ανάδειξη του ΘΕΟΝΗ σε αυτό που πραγματικά είναι. Ένα Ελληνικό water brand με διεθνή χαρακτήρα. Χαίρομαι για τη σπουδαία, one-of-a-kind, εμπειρία που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον Michael Mascha – μία εμπειρία που αφορά στην «πεμπτουσία» των όσων πρεσβεύει το ΘΕΟΝΗ, εμπνέονταςμέσα από την ιστορία του και την πορεία του προς την κορυφή».

Δημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ

«Ο χαρακτηρισμός «Fine water», αφορά σε ένα προϊόν φυσικό, μη επεξεργασμένο. Όταν ανοίγεις μία φιάλη νερό ΘΕΟΝΗ, καταναλώνεις το ίδιο νερό που αναβλύζει φυσικά στα 1,100μ. στην Πηγή Γκούρα, στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την Πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία κατά τη διαδικασία της εμφιάλωσης. Η σχετικά χαμηλή Σκληρότητά του και το γεγονός ότι διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, προσδίδουν στο νερό ΘΕΟΝΗ έναν ελαφρύ, απαλό και ισορροπημένο χαρακτήρα… Ιδανικό για να συνοδεύει το γεύμα ή το κρασί».

Water sommelier Michael Mascha

Το 1οWater Pairing Menuστην Ελλάδα σε συνεργασία με τον Michael Mascha, συνόδευσε ένα exclusive menu με την υπογραφή του Chef Luca Piscazzi... Αποδεικνύοντας πώς το νερό μπορεί να συνοδεύσει και να αναδείξει μοναδικά κάθε γεύση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αποτελεί το house water του Ομίλου Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. Γεγονός που οφείλεται στον premium χαρακτήρα του νερού και ενισχύει τη θέση του ως ένα κορυφαίο ελληνικό νερό σήμερα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της γαστρονομίας, του τύπου, του καλλιτεχνικού και του αθλητικού χώρου. Όλοι απολαύσαμε ένα menu αντάξιο των προσδοκιών μας, με τον Chef Luca Piscazzi, να μας εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες του, για άλλη μία φορά.

Photo credits: Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης

You may also like