20 ιδέες για balayage που θα σε στείλουν στο κομμωτήριο asap

Αν είστε σε επιφυλακή με τις τάσεις που σχετίζονται με τα μαλλιά, τότε το balayage είναι ένας όρος που πιθανότατα έχετε ακούσει πολλές φορές γύρω σας. Αλλά αν έχετε πρόβλημα να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ balayage, ombre, sombre, babylights και όλων των άλλων όρων που σχετίζονται με αυτά, τότε ακολουθεί μάθημα προς εκπαίδευση.

Το balayage είναι μια τεχνική, η οποία και δεν συνδυάζεται κατ’ανάγκη με κάποιο συγκεκριμένο χρώμα. Προέρχεται από τη Γαλλία και σημαίνει “βαφή” ή “σκούπισμα”. Έτσι με τον όρο balayage, η βαφή εφαρμόζεται στα μαλλιά ελεύθερα, χρησιμοποιώντας κάθετες κινήσεις και χωρίς αλουμινόχαρτο. Με αυτόν τον τρόπο, ο στιλίστας μπορεί να χτίσει εύκολα το επίπεδο χρώματος από το μέσο του μήκους της τρίχας μέχρι τα άκρα, έτσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι πιο μαλακά, φυσικότερα και να μεγαλώνουν χωρίς να χρειάζεται να τρέχουμε κάθε λίγο για ρίζα. Και επειδή είναι κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε μόνες μας στο σπίτι, καλό θα ήταν να απευθυνθούμε στους επαγγελματίες, προκειμένου να έχουμε ένα σίγουρο αποτέλεσμα.

Η μέθοδος δεν χρησιμοποιείται μόνο για να μας χαρίσει εκείνες τις ξανοιγμένες από τον ήλιο τούφες, που λατρεύουμε. Μπορεί να γίνει και πολύ εντονότερο και άγριο εάν το επιθυμούμε. Γενικώς είναι μια πολύ ευέλικτη τεχνική, γι’αυτό και έχει πολλούς οπαδούς ανά τον κόσμο, όπως η Miranda Kerr, η Naomie Harris και η Sarah Jessica Parker. Επιπλέον, επειδή ο τύπος της βαφής που χρησιμοποιείται στο balayage δεν είναι σκληρό, αποδεικνύεται εκπληκτικό σε όλες τις χρωματικές βάσεις και τις υφές των μαλλιών.

Δείτε παρακάτω τις δικές μας προτάσεις που θα σας χαρίσουν αυτό το κάτι διαφορετικό που θέλατε.

 

 

 

You may also like