3ημερο Bazaar παιδικού βιβλίου από το περιοδικό Mommy

To περιοδικό Mommy προσκαλεί τους γονείς με τα παιδιά τους στο πιο διασκεδαστικό, δημιουργικό και γεμάτο εκπλήξεις τριήμερο φεστιβάλ παιδικού βιβλίου. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 1ο όροφο του εμπορικού πολυκαταστήματος Golden Hall στο Μαρούσι και για τρεις ημέρες, από την Πέμπτη 11 έως και το Σάββατο 13 Οκτωβρίου (ώρες 12:00–20:00), το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει, ανάμεσα σε 500 τίτλους, αγαπημένα παιδικά βιβλία προς 1 μόνο ευρώ το καθένα.

Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την υποστήριξη του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ».

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού bazaar, τα παιδιά θα έχουν τη χαρά της δημιουργικής απασχόλησης με μια σειρά δραστηριοτήτων (θα φτιάξουν τον δικό τους ήρωα παραμυθιού, θα παίξουν ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια κ.ά.).

Επίσης, αγαπημένοι Έλληνες ηθοποιοί όπως η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιώργος Καραμίχος, ο Γεράσιμος Γεννατάς και η Ευγενία Δημητροπούλου, θα διαβάσουν, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, παραμύθια στους μικρούς φίλους που θα βρεθούν εκεί.

Τέλος, στο bazaar θα βρίσκονται ακόμη δυο αγαπημένοι ήρωες των παιδιών: ο «Μπομπ Σφουγγαράκης» και η «Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια» για να παίξουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

You may also like