3 βημάτα για απόλυτη θρέψη και αναζωογόνηση με Fructis Hairfood Watermelon

Αν έχετε λεπτά μαλλιά και θέλετε να τα νιώσετε αναζωογοννημένα και δυνατά, η Garnier σας έχει την λύση. Με τη νέα limited edition Fructis Hairfood με εκχύλισμα καρπουζιού, θα τα αισθανθείτε γεμάτα υγεία και με … όγκο.

Fructis hairfood: η συνήθεια που έγινε λατρεία

Η σειρά Fructis HairFood περιλαμβάνει ολοκληρωμένες ρουτίνες για την περιποίηση των μαλλιών και εθιστικά αρώματα, που αντλούν τη δύναμή τους από τα πανίσχυρα superfruitsτης Garnier και ξεχειλίζουν από θρεπτικά συστατικά για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών.

Η κάθε σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και μάσκα μαλλιών ενώ όλα τα προιόντα έχουν συστατικά 98% φυσικής προέλευσης, vegan σύνθεση, χωρίς σιλικόνη για φυσική αίσθηση, και είναι φτιαγμένα από τα πιο αγνά super fruits που θα χορτάσουν κάθε τύπο πεινασμένων μαλλιών!

Τι γίνεται με τα λεπτά μαλλιά;

Τα λεπτά μαλλιά χρειάζονται κι αυτά συγκεκριμένη περιποίηση που να τους προσφέρει θρέψη και αναζωογόνηση για να αποκτήσουν όγκο με υγιή όψη χωρίς να τα βαραίνει.

Σας συστήνουμε τη νέα σειρά HairFood Watermelon, το πρώτο που προσφέρει όγκο στα λεπτά μαλλιά. Η νέα σύνθεση είναι με εκχύλισμα καρπουζιού, είναι αυτό ακριβώς που λαχταρούν τα λεπτά μαλλιά για να αποκτήσουν όγκο.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης, με συστατικά έως και 97%*φυσικής προέλευσης, veganσύνθεση(1), χωρίς σιλικόνη, για ανάλαφρα μαλλιά με όγκο και κίνηση!

Ώρα να… κολλήσετε κι εσείς με το άκρως εθιστικό άρωμά του –δροσερό, καλοκαιρινό και ζωηρό!

* Το υπόλοιπο 3% είναι συστατικά που διασφαλίζουν τις καλλυντικές ιδιότητες και τη σωστή συντήρηση της σύνθεσης.

Η Ρουτίνα των 3 βημάτων για απόλυτη θρέψη και αναζωογόνηση:

  1. Shampoo

Σύνθεση 96% φυσικής προέλευσης, που θρέφει εντατικά, προσφέρει όγκο και καθαρίζει απαλά τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει!

  • Conditioner

Πλούσια σύνθεση 97% φυσικής προέλευσης, που απορροφάταιαπό την τρίχα προσφέροντας όγκο και ξεμπερδεύει στη στιγμή τα λεπτά μαλλιά κρατώντας τα ανάλαφρα!

  • Μάσκα

Μάσκα μαλλιών 3 σε 1, με συστατικά 97% φυσικής προέλευσης. Η κρεμώδης & απαλή της υφή απορροφάται γρήγορα και προσφέρει αμέσως όγκο. Τρεις τρόποι να την απολαύσετε: ως μάσκα, ως μαλακτικό ή ως κρέμα χωρίς ξέβγαλμα.

Άμεσα αποτελέσματα

  • Το 75% των χρηστών που δοκίμασαν τη νέα σειρά, δήλωσαν ότι αναζωογονεί τα μαλλιά*
  • Το 70% των χρηστών που δοκίμασαν τη νέα σειρά, δήλωσαν ότι δίνει αμέσως όγκο*
  • Το 77% των χρηστών που δοκίμασαν τη νέα σειρά, δήλωσαν ότιαφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα, χωρίς να τα βαραίνει*

Μπείτε στο λογαριασμό μας στο Instagram @thekmagazine και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό με την Garnier Fructis HairFood Watermelon. Ίσως είστε ένας από τους 2 νικητές!

You may also like