3 λόγοι για να αγαπήσετε λίγο παραπάνω τη Shiseido

by The K-magazine

Ο Ιαπωνικός οίκος καλλυντικών Shiseido ήταν πάντα για μένα κάτι πολύ premium. Όταν έβλεπα την Έλενα Κουντουρά στις διαφημίσεις τους brand στις δεκαετίες του 80 κι 90, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάποια στιγμή θα χρησιμοποιώ κι εγώ αυτά τα προϊόντα. Αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία…

Πλέον, έχω την ευκαιρία και να γράφω γι’ αυτά! Οπότε, δεν γίνεται να μην σας μεταφέρω τα συγκλονιστικά νέα…

1. Διευρύνεται η σειρά Vital Perfection με 2 νέα προϊόντα

Η Shiseido,λοιπόν, παρουσιάζει δύο νέα προϊόντα στη σειρά σειρά Vital Perfection, ειδικά για την ευαίσθητη περιποίηση των ματιών. Ποιά είναι αυτα; H Vital Perfection Uplifting and Firming Cream και η εξειδικευμένη Vital Perfection Uplifting and Firming Express Eye Mask. Υπόσχονται ορατή ανόρθωση, ξεκούραστη όψη και μείωση ρυτίδων στην περιοχή γύρω από τα μάτια, σε μία εβδομάδα.


«Εκφραστείτε όσο έντονα θέλετε και με όλα σας τα συναισθήματα, χωρίς αγωνία για το αποτέλεσμα που θα έχει στην επιδερμίδα σας»

Μαρία Ναυπλιώτου, Shiseido Brand Ambassador


Η καινοτόμος σύνθεση της σειράς Vital Perfection είναι εμπνευσμένη από τη νευροεπιστήμη με τη νέα τεχνολογία ReNeura της Shiseido. Αφυπνίζει τη δυναμική της επιδερμίδας να αντιμετωπίσει τα ορατά σημάδια γήρανσης και την απώλεια ελαστικότητας.

2. Νέα Benefiance Overnight Wrinkle Resisting Cream

Oι επιστήμονες των εργαστηρίων Shiseido, βασισμένοι σε έρευνα σχετικά με την απώλεια ύπνου, ως το νέο αντικείμενο μελέτης για την γήρανση της επιδερμίδας, δημιούργησαν την Benefiance Overnight Wrinkle Resisting Cream. Η νέα πλούσια και θρεπτική κρέμα νύχτας, στοχεύει στην βελτίωση των ορατών σημαδιών που προκαλεί η έλλειψη ύπνου, ενισχύει την
ανάπλαση της επιδερμίδας, αποκαθιστά την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων και χαρίζει λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

Η κρέμα διαθέτει Tencha R.E.M. που βελτιώνει την ικανότητα της επιδερμίδας να αναπλάθεται, Kombu Bounce Complex που απαλύνει τις ορατές γραμμές και σε συνδυασμό με τη ReNeura Technology+, υπόσχεται άμεσα και ορατά αποτελέσματα.
Η κρέμα διαθέτει διακριτικό άρωμα από τα λουλούδια που περιέχει, ενώ το βάζο της συσκευασίας έχει μια πιο σκούρα απόχρωση, που παραπέμπει στη νυχτερινή χρήση της.

You may also like