3 μυστικά για να βγούμε στην παραλία με αυτοπεποίθηση

Οι εξορμήσεις στη παραλία και τα καλοκαιρινά μπάνια, είναι ο βραχνάς των περισσότερων από εμάς, μιας και η πραγματική μας εμφάνιση με μαγιό, δεν συμβαδίζει με αυτήν που θα θέλαμε ιδανικά να έχουμε. Τα προγράμματα στα γυμναστήρια είναι ασφυκτικά γεμάτα, με ανθρώπους που προσπαθούν να προετοιμαστούν για το καλοκαίρι και με την καραμέλα που ακούμε παντού να είναι κάτι του τύπου «Πως θα βγούμε στη παραλία;».

Αλλά τα νέα είναι πάρα πολύ ευχάριστα, μιας και αυτά τα παραπανίσια κιλά που έχουν συσσωρευτεί στη περιοχή της κοιλιάς, μπορούμε εύκολα και αποτελεσματικά να τα ξεφορτωθούμε με τη βοήθεια της φαρμακολογίας στο πλευρό μας.

  1. XLS Medical

Μπορεί να αποδειχθεί ο καλύτερος σύντροφος σε μια ήδη προσεγμένη διατροφή. Συνδυάστε το με άσκηση, και χάστε έως και τρεις φορές περισσότερο βάρος, από το να κάνατε μόνο μια απλή δίαιτα. Κλινικά αποδεδειγμένα δεσμεύει διατροφικό λίπος και το αποβάλλει φυσικά από τον οργανισμό μας, που έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη αποβολή βάρους. Μειώνει την επιθυμία για «τσιμπολογήματα», μιας και προκαλεί το αίσθημα του κορεσμού.

  1. Chitosan της Health Aid

Έχει σαν κύριο συστατικό την Χιτίνη η οποία έχει την φυσική ιδιότητα να έλκει και να δεσμεύει τα λίπη των τροφών μετατρέποντας τα σε δύσπεπτα. Αυτή η λειτουργία αποτρέπει τα λίπη από το να αφομοιώνονται και έτσι αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό μας. Δεν έχει παρενέργειες και συνιστάται να λαμβάνεται σαν μέρος μιας ελεγχόμενης σε θερμίδες δίαιτας.

 

3. Lanes Kcaligram Day & Night της Lanes

Ένα συνδυαστικό συμπλήρωμα αδυνατίσματος για την ημέρα και για τη νύχτα, παρέχοντας ολοκληρωμένη δράση. Περιέχει μοναδικό συνδυασμό με στοχευμένη δράση τόσο για καύση λίπους όσο και για απώλεια βάρους. Τα εκχυλίσματα από πράσινο καφέ που περιέχει, ενεργοποιούν τον μεταβολισμό, επιβραδύνουν την αφομοίωση σακχάρων και εμποδίζουν την συσσώρευση λίπους στο σώμα.

You may also like