3 πρωτοποριακά προϊόντα BENEFIANCE από τη Shiseido

Σε μια εποχή που το stress πρωταγωνιστεί, η Shiseido συμπληρώνει την αγαπημένη σειρά BENEFIANCE με 3 πρωτοποριακά και διαχρονικά προϊόντα, σχεδιασμένα να αψηφούν το χρόνο και να αντιμετωπίζουν γραμμές και ρυτίδες που προκαλούνται από το έντονο stress.

Η πρώτη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας που συνδυάζει τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στη φυσιολογία του δέρματος, με τις αποκλειστικές καινοτομίες της νευροεπιστήμης της Shiseido και τη δύναμη της ReNeura Technology+™*.

BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING DAY EMULSION SPF20

BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CONTOUR SERUM

BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING EYE CREAM

Κάθε προϊόν συνδυάζει δυναμικά πολύτιμα αντι-γηραντικά στοιχεία. Η νέα αποκλειστική αντι-ρυτιδική τεχνολογία των εργαστηρίων της Shiseido σε συνδυασμό με πλούσια ενυδατικά συστατικά, αναμιγνύονται σε μια πολυτελή gel-cream υφές και επισφραγίζονται με ένα μοναδικό άρωμα.

Το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας της νέας Benefiance:  Clémence Poésy.

Μια γυναίκα που αποτελεί και παράλληλα αποπνέει έμπνευση.

Στα 36 της, η Γαλλίδα ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια εκθαμβωτική σταδιοδρομία, έχοντας κάνει γαλλικές και αγγλικές κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές επιτυχίες, ακόμη και θέατρο.

Με την επιθυμία της να δοκιμάσει νέες προκλήσεις, να συνεχίσει να ξεπερνά τα όρια της και να ζει έντονα τη ζωή, η Clémence Poésy είναι σαν όλες τις υπόλοιπες γυναίκες, που συνδυάζουν τη μητρότητα, την καριέρα και την προσωπική ανάπτυξη, χωρίς να σταματούν ποτέ!

Η επιτυχημένη ηθοποιός αντιπροσωπεύει αυτή τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την εσωτερική ομορφιά, αποτελώντας το βασικό πρόσωπο της νέας Benefiance της Shiseido.

You may also like